Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Centraal Beheer laptop verzekering

door | 21 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

laptop verzekering centraal beheer

Centraal Beheer biedt geen speciale laptop verzekering aan, maar het is wel mogelijk om jouw laptop op diverse manieren te verzekeren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van de computer- en elektronicaverzekering, kostbaarhedenverzekering en/of de inboedelverzekering.

Hoe het precies zit met de dekking gaan we je op deze pagina per verzekering uitleggen. Lees je met ons mee? Eerst alle aanbieders bekijken? Ga dan naar onze laptopverzekeringen vergelijken pagina.

Waarom kiezen voor Centraal Beheer laptop verzekering?

Met de laptop verzekering van Centraal Beheer ben je altijd goed verzekerd tegen schade, verlies of diefstal van jouw laptop. Als je de laptop dagelijks gebruikt voor je werk, dan is het extra belangrijk om je laptop goed te verzekeren.

Bij Centraal Beheer ben je zeker van een passende dekking voor jouw laptop met aantrekkelijke premies en een uitstekende service. Bovendien kun je jouw laptop bij Centraal Beheer op verschillende manieren verzekeren.

Hierdoor vind je altijd een passende dekking die aansluit op jouw behoeften en betaal je nooit te veel premie voor onnodige dekking. Hoe het precies met de kosten, dekkingen en beperkingen leggen we je hieronder per verzekering uit.

Ja, ik wil de best passende laptopverzekering

Dekkingen

Zoals naar voren is gekomen biedt Centraal Beheer verschillende laptopverzekeringen aan. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kun je kiezen voor een bepaald type verzekering om jouw laptop te verzekeren. Hieronder leggen we je uit welke mogelijkheden er zijn.

Computer- en elektronicaverzekering

De Computer- en elektronicaverzekering van Centraal Beheer is een zakelijke verzekering die dekking biedt voor schade aan al jouw elektronische apparatuur, zoals computers, servers, laptops, beamers, kopieermachines en kassasystemen.

Met deze verzekering ben je zowel op jouw vestigingsadres als op locatie verzekerd, bijvoorbeeld als je de laptop meeneemt naar de klant. Je bent ook verzekerd voor extra kosten die je maakt als de apparatuur niet werkt door schade. Denk hierbij aan extra kosten zoals overwerken, het inhuren van personeel of het huren van andere apparatuur.

Verzekerd

 • Computer- en elektronica buiten het vestigingsadres tijdens transport
 • Diefstal en inbraak van de apparatuur
 • Valschade
 • Kosten die het bedrijf maakt door uitval van de apparatuur (gevolgschade)
 • Diefstal uit een auto of vrachtwagen

Niet verzekerd

 • Mobiele telefoons/smartphones
 • Schade die niet de werking van het apparaat beïnvloeden (bv. krassen)
 • Schade aan onderdelen door gebruik
 • Losse onderdelen, bv. printerlades, toners
 • Cybercrime of verlies van data door hacken

Laptop verzekeren met kostbaarhedenverzekering

De Inboedelverzekering van Centraal Beheer kan worden uitgebreid met een Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. Hiermee zijn waardevolle bezittingen, zoals jouw laptop, verzekerd als ze meegenomen worden naar buiten, zoals tijdens uitstapjes of weekendjes weg.

Dit kan bijvoorbeeld ook een smartphone, camera of tablet zijn. De verzekering biedt bescherming tegen schade, diefstal of verlies, voor het hele gezin, in heel Nederland.

Verzekerd

 • Beschadiging, verlies en diefstal
 • Mobiele telefoons, camera’s, tablets, laptops en AirPods
 • Sieraden, verzamelingen en antiek
 • Geld, het bedrag op chipkaarten en cheques. Tot € 250,-
 • Paspoorten, identiteitsbewijzen en rijbewijzen

Niet verzekerd

 • Fietsen, motorrijtuigen en vaartuigen
 • Spullen die je uitleent
 • Schade door normaal gebruik. Zoals een kras, deuk of vlek
 • Schade door slijtage
 • Spullen die per post worden verstuurd

Laptop verzekering voor thuis

Het is ook een mogelijkheid om een laptop verzekering voor thuis af te sluiten. Dit doe je simpelweg door een goede inboedelverzekering af te sluiten. Met de inboedelverzekering van Centraal Beheer is jouw laptop thuis verzekerd tegen schade.

Het is goed om te weten dat jouw spullen verzekerd zijn tegen schade door onvoorziene gebeurtenissen zoals inbraak, brand, storm, water of overstroming. Je verzekert de losse spullen in jouw huis, tuin, schuur, garage en bedrijfsruimte aan huis en ook tijdens verhuizingen van oud naar nieuw adres.

Verzekerd

 • Schade door brand, inbraak, diefstal, storm en neerslag
 • Losse spullen in jouw woning en schuur tot € 200.000,- per voorwerp
 • Verbeteringen die je doet aan een huurwoning, zoals een keuken of vloer die je koopt
 • Spullen die je leent van een ander
 • Schade door overstroming secundaire waterkering

Niet verzekerd

 • Bij ernstige schuld aan de schade
 • Schade door normaal gebruik, zoals een kras, deuk of vlek
 • Slecht onderhoud of een constructiefout
 • Fraude en misbruik door jou of een andere verzekerde persoon
 • Schade aan elektrische apparaten door kortsluiting
 • Schade door overstroming primaire waterkering

Centraal Beheer laptop verzekering reviews en ervaringen

Een nauwkeurige beoordeling van Centraal Beheer kan niet gegeven worden zonder onderzoek naar klantbeoordelingen en ervaringen. Het bedrijf heeft een goede reputatie, omdat het al jaren in Nederland gevestigd is en een sterke online aanwezigheid heeft.

Na analyse van klantbeoordelingen en ervaringen, blijkt dat de meeste klanten tevreden zijn met de service. De meeste klanten ervaren het indienen of afhandelen van claims als gemakkelijk en ongecompliceerd, en zijn tevreden met de snelheid van hulp van de klantenservice bij vragen of schademeldingen.

Wat kost de Centraal Beheer laptop verzekering?

Met de laptopverzekering van Centraal Beheer kun je een gepersonaliseerde polis samenstellen die precies aan jouw behoeften voldoet. De kosten van de dekking worden berekend op variabelen zoals de waarde van jouw bezittingen en het gewenste beschermingsniveau, dus we kunnen niet voor iedereen een exact cijfer geven. Daarom raden wij je aan een vergelijking te maken om na te gaan wat het in jouw situatie zal kosten. Wellicht is bij Univé laptop verzekeren wel goedkoper in jouw situatie.

Schade melden bij Centraal Beheer

Schade ontstaan aan jouw laptop? Wat vervelend zeg. Gelukkig kun je bij Centraal Beheer eenvoudig en snel schade melden via Mijn Centraal Beheer of de handige Centraal Beheer app. Maak duidelijke foto’s van de schade, omschrijf wat er is gebeurt en de schadeclaim is ingediend.

Vervolgens kun je de status van de schadeafhandeling altijd en overal inzien via de app of de digitale omgeving van Centraal Beheer. Wat je ook moet regelen? Tegenwoordig neem je altijd en overal de regie over al jouw verzekeringszaken.

Neem contact op met Centraal Beheer

Als je hulp nodig hebt, zal de vriendelijke klantenservice van Centraal Beheer er altijd voor je zijn. Bel ze op (055) 579 8000 of maak gebruik van de handige chatbot via de site. Voor noodsituaties kun je 24/7 contact opnemen met de alarmcentrale op +31 (0)55 579 7955.

Centraal Beheer laptop verzekering vergelijken

Met Centraal Beheer kies je een premieplan dat het beste bij jouw verzekeringsbehoeften past. De hoogte van de maandelijkse betaling hangt af van wat je wil verzekeren en welk pakket je uitkiest. Kies je ervoor bij Coolblue laptop verzekeren dan kan de hoogte van de premie al anders uitpakken.

Wil jij weten of Centraal Beheer de meest voordelige optie is? Vergelijk dan alle aanbieders met elkaar om te zien wie de beste deal voor jouw laptop kan leveren! Ontdek hier alles over de tarieven, waardoor jij precies weet welke keuze het slimst is!

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Waarom een Centraal Beheer laptopverzekering afsluiten?

Een Centraal Beheer laptopverzekering biedt een aantal voordelen. Ten eerste biedt het volledige dekking voor de laptop, waaronder dekking voor schade door diefstal of verlies. Bovendien biedt de verzekering de mogelijkheid om de laptop te vervangen als hij onherstelbaar beschadigd is.

Daarnaast biedt de verzekering ook een aantal andere voordelen, zoals hulp bij het installeren van software, het vervangen van batterijen, het vervangen van onderdelen en technische ondersteuning.

Is een laptop verzekeren bij Centraal Beheer duur?

Het is afhankelijk van het type laptop, maar in het algemeen is een laptop verzekeren bij Centraal Beheer niet duur. De meeste verzekeringspakketten voor laptops bij Centraal Beheer beginnen bij ongeveer €4,50 per maand.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 21/02/2023

Laptop verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.