Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Coolblue laptop verzekering

door | 24 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

laptopverzekering coolblue

De Coolblue laptopverzekering is een verzekering die specifiek is ontworpen voor laptops die zijn gekocht bij Coolblue. De verzekering biedt bescherming tegen schade aan de laptop, zoals bijvoorbeeld val- en waterschade. Eerst meer onderzoek doen? Bekijk dan onze pagina met alle laptopverzekeringen.

Daarnaast biedt de verzekering ook dekking voor diefstal van de laptop. De verzekering is eenvoudig af te sluiten bij de aankoop van de laptop op de website van Coolblue en is beschikbaar voor zowel nieuwe als gebruikte laptops.

Waarom kiezen voor de Coolblue laptop verzekering?

Met de Coolblue laptop verzekering verzeker je jezelf van een goede dekking voor jouw nieuwe laptop in geval van schade of diefstal. Handig wanneer je jouw laptop dagelijks gebruikt en er veel documenten en gegevens op staan.

De verzekering biedt ook een uitgebreide garantie, waarmee je de garantieperiode van jouw nieuwe laptop tot drie jaar kunt verlengen. Zo kun je jouw laptop langer in goede staat houden en dure reparaties vermijden. Bovendien is het zelfs mogelijk om gebruikte of refurbished laptops te verzekeren met de Coolblue laptopverzekering

Dekking

Met een Coolblue laptop verzekering ben je verzekerd van dekking voor alle kosten die buiten de standaard garantieperiode van 2 jaar vallen. Zo hoef je jezelf geen zorgen te maken over eventuele problemen met je nieuwe of gebruikte laptop.

Als er tijdens de garantieperiode iets mis is met de laptop, zorgt Coolblue voor reparatie. Mocht reparatie onmogelijk zijn, dan ontvang je CoolblueTegoed ter waarde van een vervangend product. Er zijn twee verschillende pakketten beschikbaar: het Zekerheidspakket Schade en het Zekerheidspakket Compleet.

Zekerheidspakket Schade

Bescherm jouw laptop tegen elke vorm van schade met het Zekerheidspakket Schade. Of je jouw verzekerde laptop nu hebt laten vallen, hard hebt gestoten of waterschade heeft opgelopen door een ongeluk, meld het in een van de Coolblue winkels, via de klantenservice of via het online schadeformulier!

Bij Coolblue garanderen ze dat je laptop wordt gerepareerd. Als hij niet gerepareerd kan worden, krijg je de vervangingswaarde als CoolblueTegoed. Bovendien is schade die wordt veroorzaakt tijdens een internationale reis gedekt in beide garantiepakketten (twee of drie jaar lang), zodat je altijd een zorgeloze reis naar het buitenland kunt maken!

Zekerheidspakket Compleet

Met het Zekerheidspakket Compleet ben je volledig beschermd tegen schade zoals val-, stoot- en waterschade, evenals onopzettelijk verkeerd gebruik en diefstal. Als je laptop gestolen wordt, meld je dit bij de politie en vervolgens bij onze klantenservice.

Hierna ontvang je het huidige prijsbedrag van een vergelijkbaar vervangend product in CoolblueTegoed, met aftrek van het eigen risico. Vervolgens kan je zelf een nieuw product uitkiezen.

Bij schade werkt het proces hetzelfde als bij het Zekerheidspakket Schade. Je hebt de keuze uit een tweejarige of driejarige verzekering.

Coolblue laptop verzekering ervaringen en reviews

Om Coolblue goed te kunnen beoordelen, moet er gekeken worden naar de meningen en ervaringen van haar klanten. Na jarenlang Nederland trouw gediend te hebben en online veel gezien te hebben, heeft Coolblue een welverdiende reputatie opgebouwd onder klanten.

Na zorgvuldige analyse van klantbeoordelingen en feedback blijkt dat de meeste mensen tevreden zijn over de diensten van Coolblue. Het blijkt een koud kunstje voor klanten om claims in te dienen of te verwerken, en ze lijken verrukt over hoe snel we antwoorden op vragen over deze claims.

Hoe sluit je de Coolblue laptop verzekering af?

Bij het afrekenen van je nieuwe laptop heb je de mogelijkheid om een Zekerheidspakket af te sluiten. Dit is een eenmalige betaling afhankelijk van de specifieke laptop waarvoor je een verzekering afsluit.

In het geval van een eventuele claim, zoals schade of diefstal, betaal je alleen nog een eigen risico. Dit bedraagt voor schade 10% van de aanschafwaarde en voor diefstal 20%.

Met de Coolblue laptop verzekering wordt alles eenvoudig geregeld via Coolblue zonder tussenkomst van een derde partij. Van het afsluiten van de verzekering tot de claim, reparatie en afhandeling heb je alleen contact met Coolblue.

Wat kost de Coolblue laptop verzekering?

Met de laptopverzekering van Coolblue kun je de polis afstemmen op jouw specifieke behoeften. Omdat er veel factoren zijn die de kosten beïnvloeden, zoals de waarde van wat je verzekert en hoeveel dekking er nodig is, kunnen we niet voor iedereen een definitief getal geven. Om een nauwkeurige kostprijs te bepalen op basis van jouw individuele omstandigheden, is het verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken!

Schade melden bij Coolblue

Als je laptop beschadigd is, maak je dan geen zorgen; Coolblue dekt je! Breng hem gewoon naar een van de Coolblue winkels, neem contact op met de klantenservice of vul het online schadeformulier in Mijn Coolblue in. Ze zullen je helpen en je laptop snel weer aan de praat proberen te krijgen.

Contact opnemen met Coolblue

Contact opnemen met Coolblue kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via je één van de social media kanalen. Toch liever persoonlijke contact? Dan kun je van maandag t/m zondag contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 010 798 8999. Een medewerkers zal je te woord staan en je helpen met al jouw vragen.

Coolblue laptop verzekering vergelijken

Coolblue biedt een breed scala aan verzekeringen voor elektronica zodat er voor iedereen iets beschikbaar is. Met Coolblue kan je het verzekeringspakket kiezen dat het beste past bij jouw specifieke wensen en budget. Hierdoor is het beschermen van wat belangrijk voor je gemakkelijker dan ooit.

Ben je benieuwd of Coolblue je de beste deal kan bieden voor een laptopverzekering? Wij nodigen je uit om de aanbieders te vergelijken en te ontdekken welke verzekeraar de beste waar voor je geld biedt. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken voor de laptop verzekering.

Veelgestelde vragen

Is een laptop verzekeren bij Coolblue duur?

Nee, een laptop verzekeren bij Coolblue is niet duur. Coolblue biedt een laptopverzekering aan voor slechts €2,99 per maand. De verzekering dekt schade aan de laptop, diefstal, hardwarefalen en liquid damage.

Waarom een Coolblue laptopverzekering afsluiten?

Een laptopverzekering van Coolblue heeft veel voordelen zoals ervoor zorgen dat je laptop verzekerd is tegen schade, diefstal en verlies. Daarnaast biedt het een 24/7 klantenservice, waardoor je altijd hulp kunt krijgen als je problemen ondervindt met je laptop.

Bovendien krijg je bij de verzekering ook een gratis backupservice, zodat je gegevens veilig zijn. De verzekering wordt ook geleverd met een aantal extra voordelen, zoals een gratis vervangende laptop voor maximaal 30 dagen.

Auteur: Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 29/01/2023

Aanbieders vergelijken in 2022!

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 0

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,49

✓ Premie betaling per maand

Afsluittermijn: 1 jaar na aankoop

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

Waardering

★★★★★ 

8.0 / 10

Eigen Risico

30

Wereldwijde dekking

Ja

Jaarlijkse premie

€ 34,95

✓ Premie betaling per jaar

Afsluittermijn: 3 mnd na aankoop

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

nowinsure logo

Waardering

★★★★★ 

9.2 / 10

Eigen Risico

Minimaal € 10,-

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,21

 Geen poliskosten

Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
 Maandelijks opzegbaar

Waardering

★★★★★ 

7.7 / 10

Eigen Risico

€ 0

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 6,49

✓ Tegen schade, verlies of diefstal

Verzeker heel je inboedel direct

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.