Selecteer een pagina

Alles over pechhulp Europa, kom er alles over te weten!

aug 29, 2019 | 0 Reacties

Het kan natuurlijk zo zijn dat je regelmatig in Europa reist met je auto, misschien ga je op vakantie of moet je op zakenreis. Het laatste wat je dan kunt gebruiken is pech, gelukkig kun je je daar tegenwoordig voor verzekeren met pechhulp Europa.

Het is natuurlijk zaak dat je zo snel mogelijk wordt geholpen als je langs de weg staat met pech. Een pechhulp Europa abonnement is tegenwoordig niet duur meer en zorgt er voor dat je altijd goed geholpen wordt tijdens autopech in Europa. Na het lezen van de informatie kun je bij ons alle goedkope verzekeringen vergelijken!

Autopech in Europa verhelpen

Het kan namelijk behoorlijk frustrerend zijn als je met autopech langs de weg staat in het buitenland. Door de juiste pechhulp Europa verzekering af te sluiten voorkom je een hoop problemen. Zo heb je de beschikking over vervangend vervoer zodat je de reis kunt vervolgen en wordt je auto weggesleept naar een garage als dat nodig is.

Daarnaast wordt een hotelovernachting of een vliegreis terug ook door de pechhulp Europa verzekering gedekt. Zo weet je zeker dat je je tijdens je reis niet druk hoeft te maken over eventuele pechgevallen. Je kunt deze dekking onder andere afsluiten bij de steeds populairder wordende Route Mobiel pechhulpverzekering. Er zijn ook nog veel mensen die kiezen voor ANWB pechhulp.

Caravan of vouwwagen en pechhulp Europa

Het kan zijn dat je gebruik maakt van een caravan of een vouwwagen als je op vakantie gaat, ook dan is het handig als je een pechhulp Europa verzekering hebt afgesloten, je moet er natuurlijk niet aan denken dat je met je auto en caravan langs de kant staat en niemand je uit de brand kan helpen.

Als je met pech te maken krijgt, dan zorgt de pechhulp Europa er voor dat je caravan of aanhanger alsnog op de plaats van bestemming komt of dat je de beschikking hebt over passend vervangend vervoer krijgt.

Uitgebreid vervangend vervoer met pechhulp Europa

Doorgaans krijg je de beschikking over uitgebreid vervangend vervoer. Dat wil zeggen dat je 7 dagen lang gebruik kunt maken van een vervangende auto zonder dat je daar voor hoeft te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om aanvullend te verzekeren tot 30 dagen.

Doorgaans krijg je een prima vervangende auto zoals een Volkswagen Polo of Passat ter beschikking. Dat is vooral handig als je met een gezin gaat, of als je verder wil met de caravan.

Pechhulp Europa met autoverzekering

Het is ook mogelijk om pechhulp af te sluiten bij je autoverzekering. Je kunt kijken naar diverse autoverzekeringen en de module pechhulp buitenland bijverzekeren. Het is soms ook mogelijk om je pechhulp te verzekeren met je reisverzekering. Bij verzekeraars zoals Centraal Beheer en OHRA kun je een doorlopende reisverzekering koppelen aan je pechhulpverzekering Europa.

Wat moet je meenemen op reis in sommige Europese landen?

Het is ook belangrijk om goed na te denken over de specifieke accessoires die je nodig hebt als je op reis gaat. Als je bijvoorbeeld naar Frankrijk reist ben je verplicht om twee alcoholblaastesten, een veiligheidsvest en een gevarendriehoek bij te hebben in je auto. Ook in Nederland is de gevarendriehoek verplicht. Dus deze heb je sowieso al als het goed is.

Het is natuurlijk wel afhankelijk van het land waar je doorheen rijdt op weg naar de eindbestemming, het is in elk Europees land anders geregeld.

Pechhulp buitenland

Als je kiest voor pechhulp buitenland ben je in behoorlijk veel landen verzekerd van hulp bij pech. Bij de meest pechhulp buitenland kun je beschikken over hulp in 43 verschillende soorten landen. Om je een overzicht te geven hebben we de landen die gedekt zijn met pechhulp buitenland opgesomd:

Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus (alleen de geografische delen die bestuurd worden door de regering van de Republiek Cyprus), Denemarken (met uitzondering van Groenland), Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (inclusief Corsica, exclusief overzeese gebieden).

Macedonië, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van Madeira en de Azoren).

Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van de Canarische eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechië, Turkije (met uitzondering van het niet-Europese gedeelte), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland, Zweden en Zwitserland.

Direct besparen en gaan voor pechhulp Europa?

Wil je verzekerd zijn van pechhulp wanneer je door Europese landen reist met je auto, caravan, camper et cetera. Je kunt flink besparen op deze dekking door middel van het vergelijken van alle aanbieders. Druk op de onderstaande knop en ga ervandoor met de beste en voordeligste pechhulp Europa dekking.

Pechhulp Europa vergelijken in 2023!

pechhulpverzekering vergelijken

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 0,-

Dekkingen

 • Pechhulp in Nederland
 • Pechulp in 43 Europese landen
 • Standaard caravan en aanhager

Maandelijkse premie

€ 5,69

✓ Hulp binnen gemiddeld 35 minuten

24/7 bereikbaar

Twee dagen vervangend vervoer bij reparatie langer dan 24 uur

pechhulp verzekering vergelijken

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 0,-

Dekkingen

 • All-in hulpverlening
 • Pechhulp in 36 landen
 • Pechhulp voor de motor
 • Pechhulp in Nederland

Maandelijkse premie

€ 2,49

Vervangend vervoer inbegrepen

Indien mogelijk, reparatie ter plaatse

✓ Verzekering op kenteken

kortlopende pechhulp verzekering buitenland

Waardering

★★★★★ 

8 / 10

Eigen Risico

0,-

Dekkingen

 • Pechhulp in Nederland
 • Pechhulp in Europa
 • Sleutel verlies en te laat tanken
 • 2x per jaar in eigen woonplaats

Maandelijkse premie

€ 2,52

Alleen in Nederland of - naar keuze - ook in de rest van Europa

24/7 hulp bij pech onderweg

✓ 8.3 op basis van 34.463 klant beoordelingen

auto pechhulp verzekering

Waardering

★★★★★ 

7,8 / 10

Eigen Risico

0,-

Dekkingen

 • Dekking in 48 Europese landen
 • Dekking in Nederland
 • Advies twijfelgevallen

Maandelijkse premie

€ 5,45

Alle dagen, 24 uur per dag pechhulp

900 wegenwachten: altijd in de buurt

✓ Hulp van de ANWB Alarmcentrale

pechhulp verzekering camper

Waardering

★★★★★ 

7.3 / 10

Eigen Risico

25

Dekkingen

 • Dekking in Europese landen
 • Dekking in Nederland
 • Standaard woonplaatsdekking

Maandelijkse premie

€ 4,53

Univé is meestal binnen 30 minuten op locatie

Vervangend vervoer in binnen- en buitenland

✓ 9.1 op basis van 7.300 klant beoordelingen

Laatst geupdatet op 05/06/2020