Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

T-Mobile tablet verzekering

door | 9 jan, 2023 | Tablet verzekering, Verzekeringen

T-Mobile tabletverzekering

De T-Mobile tablet verzekering dekt mechanische en elektrische storingen van het toestel, evenals schade veroorzaakt door ongevallen of vandalisme. Het omvat ook verliesdekking als de tablet wordt gestolen of zoekgeraakt. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen en door de fabrikant erkende technici.

In sommige gevallen kunnen tablets onder bepaalde omstandigheden worden vervangen door een gloednieuwe tablet. Wil je beginnen met  tabletverzekeringen afsluiten, lees dan eerst alle reviews door of begin direct met vergelijken om de juiste optie te vinden.

T-Mobile klanten zijn kunnen kiezen uit verschillende niveaus van tabletverzekering, waaronder basisbescherming, uitgebreide bescherming en premium dekkingen. Basisbescherming dekt schade als gevolg van vallen of morsen en mechanische defecten.

Uitgebreide bescherming omvat alle kenmerken van het basisplan plus dekking voor verloren of gestolen tablets, internationale dekking en een uitgebreidere garantie.

Is een tabletverzekering via T-Mobile duur?

De tabletverzekering van T-Mobile is schokkend betaalbaar en kosteneffectief, je betaalt slechts € 1 tot € 5 per maand voor jouw dekking, afhankelijk van het apparaat en het gekozen plan. Bovendien ben je verzekerd van de gerenommeerde reputatie van Chubb.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Kan ik mijn T-Mobile tabletverzekering annuleren?

  • Heb je de Verzekering Standaard of Uitgebreid aangevraagd, maar ben je van gedachten veranderd? Je kunt de verzekering annuleren tot 14 dagen na ontvangst van je polisdocumenten. Dat kan eenvoudig op t-mobile.chubbverzekering.nl, of stuur een e-mail naar vraag.t-mobile@chubbverzekering.nl.
  • Als deze 14 dagen voorbij zijn, kun je gewoon opzeggen. Je verzekering is maandelijks opzegbaar. Heb je een Apple tablet gekocht? Dan raden we je aan om te kijken naar de Applecare tabletverzekering.

Hoe dien ik een klacht in over de T-mobile tabletverzekering?

Klachten of geschillen over de totstandkoming en/of uitvoering van de Chubb Verzekering kun je per e-mail versturen naar klacht.t-mobile@chubbverzekering.nl.

Ben je het niet eens met het standpunt van Chubb? Neem dan contact op met de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag.

Mocht deze klachtbehandeling voor je onaanvaardbaar zijn of mocht de beslissing van het Kifid voor je onbevredigend blijven, dan kun je het beste een vordering instellen bij de bevoegde rechter.

Welke tabletverzekeringen biedt T-Mobile aan?

Al meer dan anderhalf decennium is Chubb een innovator in schadeverzekeringen. Logisch dus dat T-Mobile op 13 maart 2017 besloot met hen in zee te gaan!

Samen hebben ze een onovertroffen reputatie opgebouwd voor het verzekeren van tablets en hun samenwerking is niets minder dan baanbrekend! (Deze polis is redelijk vergelijkbaar met de ANWB tabletverzekering)

Hoe staat de T-Mobile tabletverzekering geregistreerd?

Chubb European Group SE, een Franse verzekeringsmaatschappij die valt onder de Code des Assurances, heeft een aandelenkapitaal van 896 176 662 euro en staat rechtstreeks onder toezicht van de Autorité de contrôle prudentiel et de résolution.

Zij is formeel geregistreerd onder nummer 450 327 374 RCS Nanterre in Frankrijk en haar hoofdkantoor is gevestigd te La Tour Carpe Diem – 31 Place des Corolles Esplanade Nord – 92400 Courbevoie Frankrijk.

Chubb European Group SE in Rotterdam is een officieel geregistreerde organisatie bij de Kamer van Koophandel (nummer 24353249) en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Met haar toplocatie aan de Marten Meesweg 8-10, 3068 AV Rotterdam – biedt Chubb European Group SE uitzonderlijke financiële zekerheid die haar tot een vertrouwde partner maakt.

Ja, ik wil de best passende tabletverzekering

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn verzekering aanpassen?

Jouw verzekering is gekoppeld aan je aangekochte tablet. Als je een ander of nieuw toestel gebruikt, geldt je huidige verzekering daar dus niet voor. Heb je een nieuwe tablet? Sluit hiervoor dan een nieuwe verzekering af.

Hoe pas ik de contactgegevens aan?

Als je verzekerd bent bij Chubb of ACE, kun je je eigen contactgegevens eenvoudig zelf wijzigen op t-mobile.chubbverzekering.nl.

Kan ik mijn verzekering opzeggen?

Je tabletverzekering is maandelijks opzegbaar. Opzeggen kan rechtstreeks bij Chubb.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Tablet verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 100,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Kies de beste tablet verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope tablet verzekering.