Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

SimpleSurance telefoonverzekering

door | 2 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

SimpleSurance telefoonverzekering

SimpleSurance is een goede optie voor wie zijn telefoon wil beschermen tegen verlies, diefstal of schade. Met SimpleSurance kun je dekking krijgen voor maximaal twee apparaten met één plan en heb je toegang tot 24/7 klantenservice in geval van problemen.

Bovendien kun je de dekking volledig aanpassen aan je eigen behoeften. Wil je eerst alle opties met elkaar vergelijken? Lees dan eerst alle informatie op de pagina over een telefoonverzekering vergelijken.

Verzeker je smartphone met SimpleSurance voor volledige veiligheid tegen schade en diefstal. Met de wereldwijde dekking en snelle reparatie service hoef je je nooit meer zorgen te maken over je telefoon.

Je kunt binnen enkele minuten een aanmelding online voltooien en de meest ideale dekking kiezen die voldoet aan al je behoeften. Of het nu gaat om alleen schade bescherming of uitgebreide Complete SimpleSurance plan dat zowel schade en diefstal dekt!

Waarom kiezen voor SimpleSurance telefoonverzekering?

Veel Nederlanders kiezen voor een SimpleSurance telefoonverzekering omdat het een aantal voordelen biedt:

  • Betaalbare dekking en de mogelijkheid om deze flexibel aan te passen. Dat is ook het geval voor de iPhone verzekering.
  • De polissen van SimpleSurance behoren tot de meest betaalbare op de markt en je kunt jouw dekking aanpassen aan jouw specifieke behoeften.
  • Toegang tot een wereldwijd partnernetwerk, SimpleSurance kan je telefoon snel laten repareren als er sprake is van schade.
  • Waar het leven je ook naartoe brengt, je apparaat is altijd in veilige handen met de wereldwijde verzekeringsdekking van SimpleSurance.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Dekkingen

Op dit moment heeft SimpleSurance twee verschillende soorten dekkingen beschikbaar voor haar telefoonverzekering:

Basis SimpleSurance telefoonverzekering

SimpleSurance vergoedt de kosten van reparatie aan je telefoon wanneer je telefoon valt. De reparatiekosten worden ook vergoedt als je telefoon brandschade of waterschade oploopt.

Schade die optreed door kortsluiting of bedieningsfouten worden ook vergoed. Als je telefoon schade oploopt, hoef je dit alleen maar online te melden.

SimpleSurance zorgt dan voor een gratis verzendlabel waarmee het beschadigde toestel gratis gerepareerd kan worden bij een van de aangewezen reparatiecentra. De geldende dekkingen en voorwaarden staan uitgebreid toegelicht in de polisvoorwaarden van de telefoonverzekering SimpleSurance.

Compleet SimpleSurance telefoonverzekering

Elke maand worden in Nederland duizenden telefoons meegenomen. Smartphones zijn bijzonder kwetsbaar voor diefstal, maar met de Compleet SimpleSurance telefoonverzekering kun je er zeker van zijn dat het toestel goed beschermd is tegen mogelijke criminele activiteiten.

In het geval van een gestolen telefoon biedt de verzekeraar dekking voor de aanschaf van een vervangend toestel met dezelfde waarde als het oorspronkelijk verzekerde toestel.

Eigen risico

Om je gerepareerde telefoon te ontvangen, moet een eigen risico van €30 vooraf worden betaald aan SimpleSurance. Deze vergoeding is afhankelijk van de oorspronkelijke aankoopprijs van het toestel en kan dus variëren.

Schade of claims melden

Het melden van schade of claims is bij deze telefoonverzekering relatief eenvoudig, doorloop de volgende stappen en je bent zo goed als klaar:

Stap 1

Bij het melden van een claim, geef je in het online formulier eenvoudig aan wat er is gebeurd.

Stap 2

Je ontvangt een verzendlabel voor het gratis versturen van je apparaat naar onze geautoriseerde reparatie partner.

Stap 3

Je apparaat wordt gecontroleerd en indien nodig, gerepareerd of vervangen en vervolgens naar je teruggestuurd.

Contact SimpleSurance

Je kunt SimpleSurance bereiken op het telefoonnummer: 0800 400 400 8 (gratis | ma – vrij 9 – 18 uur) en via de e-mail op het adres support.nl@simplesurance.com

Adresgegevens SimpleSurance

  • simplesurance GmbH
  • Am Karlsbad 16
  • 10785 Berlijn

Telefoonverzekering vergelijken

Bij SimpleSurance betaal je jaarlijks je de premie jaarlijks. In vergelijking met andere aanbieders die maandelijkse premies in rekening brengen, helpt een eenvoudige vergelijking van de verschillen je in het kiezen van de beste telefoonverzekering.

Door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker kun je direct zien of deze verzekeraar het beste bij je past.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn SimpleSurance verzekering annuleren of beëindigen?

Als je de afgesloten verzekering binnen de wettelijke intrekking periode wilt herroepen, stuur dan een informele intrekking per email, post of fax naar de klantenservice.

Het contactadres hiervoor ontvang je na de eerste aanvraag, of kun je hierboven terugvinden.

Krijg ik een leentoestel gedurende de reparatie?

SimpleSurance claimt dat ze een lean reparatieproces hebben waardoor ze in staat zijn om reparaties binnen de kortst mogelijke tijd af te handelen. Daarom biedt de verzekeraar over het algemeen geen leenservice aan.

Kan ik mijn toestel plaatselijk laten repareren?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Simplesurance heeft exclusieve overeenkomsten met meerdere hoogwaardige reparatiediensten, waardoor we snel en met hoge kwaliteit reparaties kunnen uitvoeren op alle soorten apparaten.

Voor onafhankelijke reparaties door externe reparatiediensten waar SimpleSurance geen contract mee heeft kunnen ze helaas geen vergoeding bieden.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.