Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

T-Mobile telefoonverzekering

door | 4 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

T-Mobile telefoonverzekering

De T-Mobile telefoonverzekering dekt mechanische en elektrische storingen van het toestel, evenals schade veroorzaakt door ongevallen of vandalisme.

Het omvat ook verliesdekking als de telefoon wordt gestolen of zoekraakt. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen en door de fabrikant erkende technici.

In sommige gevallen kunnen telefoons onder bepaalde omstandigheden worden vervangen door een gloednieuw toestel.

Wil je beginnen met een telefoonverzekering afsluiten, lees dan eerst alle reviews door of begin direct met vergelijken om de juiste optie te vinden.

T-Mobile klanten zijn kunnen kiezen uit verschillende niveaus van telefoonverzekering, waaronder basisbescherming, uitgebreide bescherming en premium dekkingen.

Basisbescherming dekt schade als gevolg van vallen of morsen en mechanische defecten. Uitgebreide bescherming omvat alle kenmerken van het basisplan plus dekking voor verloren of gestolen telefoons, internationale dekking en een uitgebreidere garantie.

Is een telefoonverzekering via T-Mobile duur?

Nee. De telefoonverzekering van T-Mobile is verrassend betaalbaar en voordelig. Afhankelijk van het toestel en de dekkingsoptie die je kiest, betaal je tussen €1 en €5 per maand voor jouw dekking. Bovendien krijg je het extra voordeel dat je weet dat je met de reputatie van Chubb,

Wil je liever een speciale polis die specifiek is ingericht op mobiele telefoons of elektronische apparaten? Dan kun je de pagina met Nowinsure telefoonverzekering ervaringen bekijken.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Kan ik mijn Tmobile telefoonverzekering annuleren?

  • Heb je de Verzekering Standaard of Uitgebreid aangevraagd, maar ben je van gedachten veranderd? Je kunt de verzekering annuleren tot 14 dagen na ontvangst van je polisdocumenten. Dat kan eenvoudig op t-mobile.chubbverzekering.nl, of stuur een e-mail naar vraag.t-mobile@chubbverzekering.nl.
  • Als deze 14 dagen voorbij zijn, kun je gewoon opzeggen. Je verzekering is maandelijks opzegbaar.

Hoe dien ik een klacht in over de T-mobile telefoonverzekering?

Klachten of geschillen over de totstandkoming en/of uitvoering van de Chubb Verzekering kun je per e-mail versturen naar klacht.t-mobile@chubbverzekering.nl.

Kun je je vervolgens niet vinden in het oordeel van Chubb? Neem dan contact op met Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag.

Wil je geen gebruik maken van deze klachtenbehandelingsmogelijkheid? Of is het oordeel van de Kifid niet bevredigend? Dan kun je het geschil voorleggen aan de bevoegde rechter.

Welke telefoonverzekeringen biedt T-Mobile aan?

Al meer dan 15 jaar is Chubb een baanbrekende kracht op het gebied van schadeverzekeringen. Het is dus geen verrassing dat T-Mobile op 13 maart 2017 al voor een samenwerking met hen koos.

Samen hebben ze een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als het gaat om het verzekeren van mobiele telefoons; waardoor deze samenwerking niets minder dan revolutionair is! Bekijk bijvoorbeeld de pagina over Oppo telefoon verzekeren om te kijken of deze polis geschikt is voor je.

Hoe staat de T-Mobile telefoonverzekering geregistreerd?

Chubb European Group SE, een onderneming die werkzaam is in overeenstemming met de Franse verzekering code (Code des Assurances), heeft een volgestort maatschappelijk kapitaal van € 896 176 662 en staat onder toezicht van de Autorité de contrôle prudentiel et de résolution.

Haar inschrijvingsnummer is 450 327 374 RCS Nanterre en haar hoofdkantoor is gevestigd te La Tour Carpe Diem – 31 Place des Corolles Esplanade Nord – 92400 Courbevoie Frankrijk.

Chubb European Group SE in Rotterdam is officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam, onder nummer 24353249. Deze vestiging is tevens onderworpen aan regelgeving en toezicht door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Gevestigd aan de Marten Meesweg 8-10, 3068 AV Rotterdam – Chubb European Group SE staat als een vertrouwde partner als het gaat om financiële zekerheid.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn verzekering aanpassen?

Jouw verzekering is gekoppeld aan je mobiele telefoon. Als je een ander of nieuw toestel gebruikt, geldt je huidige verzekering daar dus niet voor. Heb je een nieuw toestel? Sluit hiervoor dan een nieuwe verzekering af.

Hoe pas ik de contactgegevens aan?

Als je verzekerd bent bij Chubb of ACE, kun je je eigen contactgegevens eenvoudig zelf wijzigen op t-mobile.chubbverzekering.nl.

Kan ik mijn verzekering opzeggen?

Je verzekering is maandelijks opzegbaar. Opzeggen kan rechtstreeks bij Chubb.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.