Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

NowInsure telefoonverzekering

door | 2 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

NowInsure telefoonverzekering

Met de NowInsure telefoonverzekering kun je zonder extra kosten jouw telefoon laten vervangen of repareren wanneer dit nodig is.

Als je op zoek bent naar een verzekeraar voor het beschermen van elektronische apparatuur, dan is NowInsure een van de betere keuzes. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in het verzekeren van smartphones en laptops.

We gebruiken onze telefoons veel waardoor een ongelukje in een klein hoekje zit, ook komt diefstal steeds vaker voor. En daar wil je natuurlijk goed tegen verzekerd zijn. Ideaal is dat je bij NowInsure naast nieuwe telefoons ook refurbished smartphones kunt verzekeren.

Deze verzekeraar wordt goed beoordeeld door haar tevreden klanten en zit aangesloten bij de AFM en KIFID.

Waarom kiezen voor Nowinsure telefoonverzekering?

Kiezen voor een NowInsure telefoonverzekering kan verstandig zijn vanwege de volgende redenen:

 • Je betaalt geen poliskosten
 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Positieve ervaringen en reviews van klanten die je voor zijn gegaan
 • Altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van de telefoonverzekering
 • Wereldwijde dekking bij schade, ongelukjes of verlies
 • Afsluiten voor zowel particulieren als bedrijven
 • Refurbished of tweedehands telefoons kunnen verzekerd worden
 • Vrijwel alle merken kunnen verzekerd worden bij NowInsure
 • Maandelijks opzegbaar na de minimale contractperiode
 • Meegeleverde accessoires zijn ook verzekerd
 • Nieuwwaarde (aanschafwaarde) dekking

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

NowInsure telefoonverzekering reviews en ervaringen

Dit zou natuurlijk geen goede review zijn als we geen kijkje hadden genomen naar de reviews en ervaringen van andere klanten over NowInsure.

NowInsure is een bedrijf met een uitstekende reputatie en is al vele jaren aanwezig in Nederland. Ze hebben een positieve aanwezigheid opgebouwd online, waardoor ze zich onderscheiden van andere bedrijven in hun soort.

Na het lezen van wat reviews en ervaringen komen we tot de conclusie dat vrijwel iedere klant tevreden is op wat uitzonderingen na.

Zo wordt de schade afhandeling of het indienen van claims als er gemakkelijk ervaren, ook kunnen we uit de reviews opmaken dat de klantenservice altijd klaar staat om te helpen bij prangende vragen of schade.

Basis NowInsure telefoonverzekering dekking

Ben je op zoek naar een basis telefoonverzekering? Dan is het slim om te kiezen voor de basis smartphone verzekering van NowInsure. Met deze dekking ben je verzekerd voor de volgende zaken:

 • Stoot-, val- en waterschade
 • Schade na een ongeval
 • Schade veroorzaakt door eigen schuld
 • Defecten die optreden na de garantieperiode
 • Schade veroorzaakt door dieren
 • Schade die is ontstaan door brand of bliksem
 • Schade die is ontstaan door overspanning
 • Dekking bij beroving of diefstal (optionele dekking in de basis polis)

Moet de telefoon vervangen worden? Dan wordt er een gelijkwaardig product geleverd. Houdt er rekening mee dat je niet standaard verzekerd bent voor diefstal of beroving, deze optie moet je extra selecteren tijdens het afsluiten van de NowInsure smartphone verzekering.

Extra dekking

Naast de basis dekking kun je kiezen voor een extra dekking. Met deze extra dekking ben je verzekerd voor bovenstaande genoemde zaken en verzekerd voor beroving of diefstal.

We raden altijd aan om de polisvoorwaarden goed door te nemen voordat je definitief een keus moet maken voor een dekking.

Eigen risico

Bij NowInsure wordt een eigen risico gehanteerd van €10, €35 of €70. Hoe hoog het eigen risico is, is afhankelijk van de soort polis die je kiest en de aanschafprijs van de telefoon die je wilt verzekeren.

Over het algemeen is het zo: hoe hoger de aanschafprijs, hoe meer eigen risico je moet betalen bij het indienen van een claim. Ook heb je de mogelijkheid om het eigen risico vrijwillig te verhogen, dit zal resulteren in een lagere maandelijkse premie.

Afsluiten, opzeggen en premie betalingen

Het afsluiten van de NowInsure telefoonverzekering is mogelijk tot 12 maanden na aankoop van je telefoon of smartphone. Het afsluitproces kan gemakkelijk binnen 2 minuten geregeld worden via de website.

Wanneer de aanvraag voltooid is ga je een kleine maandelijkse premie betaling doen. Hoe hoog deze premie is, is afhankelijk van de aankoopwaarde en het smartphone model wat je wilt verzekeren.

Heb je de NowInsure telefoonverzekering afgesloten, maar wil je de verzekering opzeggen? Dat is maandelijks mogelijk wanneer de minimale contractperiode is verlopen. De opzegging kan voltooid worden door in te loggen op de mijn account omgeving op de website.

Graag meer lezen over dit onderwerp? Bekijk dan de kennisbank telefoonverzekeringen door op de link te drukken.

Schade of claims melden bij NowInsure

Heb je schade of wil je een claim indienen bij NowInsure? Dan is dit mogelijk door in te loggen op de mijn account omgeving op de website. Om alles snel te regelen is het verstandig om de telefoon met schade en je polisnummer bij de hand te houden.

Telefoonverzekering vergelijken

Bij NowInsure betaal je een maandelijkse premie voor jouw verzekering. Hoe hoog deze premie is afhankelijk van het toestel wat je wilt verzekeren en welke dekking je kiest.

Om erachter te komen of NowInsure de beste deal heeft voor jouw situatie, raden we je aan om alle aanbieders met elkaar te vergelijken zoals de Simplesurance telefoonverzekering of Centraal Beheer.

Bekijk nu de vergelijker om de beste verzekering af te sluiten voor jouw telefoon!

Contact gegevens NowInsure

Mocht je hulp nodig hebben, dan staat de vriendelijke klantenservice van NowInsure voor je klaar van 8.30 tot 18.00 uur, maandag tot en met vrijdag op 010 – 206 86 75. Ook kun je een mail sturen naar info@nowinsure.com om antwoord op jouw vragen te krijgen.

 • KVK nummer: 24316009
 • BTW nummer: NL810950984B01
 • AFM-vergunning: 12004420
 • Adres: Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam

Polisvoorwaarden en de verzekeringskaart van de NowInsure telefoonverzekering

Wanneer je een telefoonverzekering gaat afsluiten, dan raden we altijd aan om de polisvoorwaarden goed door te lezen om kennis te nemen van alle ins- en outs. Je kunt de polisvoorwaarden van de smartphone verzekering van NowInsure lezen door op de link te drukken.

Naast de polisvoorwaarden heb je de mogelijkheid om te verzekeringskaart te bekijken. Dit is een eenvoudige versie van de polisvoorwaarden die overzichtelijker weergegeven wordt. Druk op de link om de verzekeringskaart te bekijken.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan ik de premie of eigen risico betalen?

Bij het aanvragen van een telefoonverzekering bij NowInsure geef je toestemming om automatische incasso’s van je rekening af te schrijven. Hierdoor blijven de kosten van de premie laag. Handmatige overboekingen of acceptgiro’s worden helaas niet geaccepteerd als betaalmethode.

Wat is de minimale looptijd van de verzekering bij NowInsure?

De telefoonverzekering heeft een minimale looptijd van 3 maanden bij NowInsure. Na deze periode wordt de polis automatisch verlengd. Na deze 3 maanden is de polis maandelijks opzegbaar met een minimale opzegtermijn van 1 maand.

Moet je foto’s sturen naar NowInsure bij een aanvraag?

NowInsure kan alleen onbeschadigde producten verzekeren, dus wordt er gevraagd om enkele foto’s als bewijs van de staat van het product dat verzekerd moet worden.

Na het voltooien van de vraag, ontvang je een e-mail met instructies voor het uploaden van deze foto’s. De foto’s moeten binnen 14 werkdagen na aanvraag worden ontvangen. Doe je dit niet? Dan zal de aanvraag geannuleerd kunnen worden.

De volgende gegevens moeten aangeleverd:

Foto van de voorkant en achterkant van de telefoon
IMEI-nummer van de telefoon

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.