Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Centraal Beheer telefoonverzekering

door | 4 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

Centraal Beheer telefoonverzekering

Op zoek naar de perfecte telefoonverzekering? Wellicht is de polis van Centraal Beheer dan interessant voor jouw situatie. De Kostbaarheden Buitenhuis polis dekt veel meer dan alleen smartphones: ook tablets, laptops en camera’s zijn inbegrepen.

Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle opties op de markt? Bekijk dan direct de beste telefoonverzekeringen.

Bovendien zijn alle nieuwe aankopen die je doet na het afsluiten van de dekking vanaf de eerste dag verzekerd – je hoeft ze niet eerst te melden. Dus waarom een risico nemen met jouw belangrijke apparaten? Sluit vandaag nog een betaalbare opstalverzekering af en wees gerust in de wetenschap dat je waardevolle bezittingen eindelijk goed verzekerd zijn.

Over Centraal Beheer

Wie heeft er niet gehoord van Centraal Beheer en de klassieke ‘Even Apeldoorn bellen’ reclame? Deze grappige commercials staan bij veel Nederlanders in het geheugen gegrift. Maar weinigen beseffen dat Centraal Beheer een van de grootste verzekeraars is! Ze bieden niet alleen lage prijzen, maar ook een snellere service omdat er geen tussenpersonen zijn. Hier zijn hun vijf meest herkenbare merken:

  • Centraal Beheer Achmea
  • Interpolis
  • Zilveren Kruis
  • FBTO
  • Avéro Achmea

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Centraal Beheer telefoonverzekeringen

Met de telefoonverzekering van Centraal Beheer hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je extra betaalt voor telefoondekking, alle spullen die buitenshuis zijn, zijn automatisch verzekerd.

Ook schade in huis valt meestal onder de inboedelverzekering. Niet alleen je spullen zijn verzekerd tot € 1.000, maar zelfs die van iemand anders die aan jou in bruikleen zijn gegeven!

Valt de mobiele schade onder de garantie?

Werkt je mobiele telefoon niet goed? Weigert hij in te schakelen of loopt hij steeds vast? Als je nog binnen de garantieperiode van twee jaar valt, dan heb je geluk: volgens de Europese regelgeving moeten smartphonefabrikanten deze toestellen vervangen.

Mis deze geweldige kans niet en koop vandaag nog een nieuwe telefoon! Bekijk bijvoorbeeld de Xiaomi telefoon verzekering als je er eentje van dit merk gekocht hebt.

Een inboedelverzekering voor uw mobiel

Valt de schade niet meer onder de garantie van jouw mobiel? Misschien krijg je dan een vergoeding van jouw verzekering. Dat is bijvoorbeeld zo bij de Inboedelverzekering van Centraal Beheer. Als je all risk verzekerd bent, krijg je de schade vergoed als je jouw mobiel laat vallen.

Als je bij ons een allriskverzekering heeft, bieden wij dekking voor schade door brand, blikseminslag, storm, neerslag, diefstal of overstroming.

In tegenstelling tot andere aanbieders die schade aan mobiele telefoons uitsluiten in hun polissen vanwege het grote aantal gemelde schadegevallen, vergoedt de Centraal Beheer telefoonverzekering dergelijke schade wel! Houd er wel rekening mee dat er een eigen risico van € 100 per schadegeval geldt.

Wil je een andere optie bekijken, dan raden we je aan om de Nowgo telefoon verzekering te bekijken.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veelgestelde vragen

In welke gevallen is je smartphone niet verzekerd?

Hoewel er situaties zijn waarin je geen vergoeding krijgt, zoals wanneer de schuld ligt bij uw onzorgvuldige behandeling van jouw telefoon of normale slijtage door gebruik.

Helaas, als je jouw toestel voor werkgerelateerde doeleinden zou gebruiken dan is de dekking van de Centraal Beheer telefoonverzekering helaas ook niet van toepassing; die is alleen in het leven geroepen voor persoonlijke zaken.

Hoe kun je contact opnemen met Centraal Beheer?

Wil je contact opnemen met Centraal Beheer telefoonverzekering klantenservice? Dat is mogelijk via het telefoonnummer: (055) 579 8250. Achmea Bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

Hoe kan ik bij Centraal Beheer schade melden?

Meld je schade bij Centraal Beheer? Je kunt snel en eenvoudig een claim indienen via jouw online account of contact opnemen met de behulpzame medewerkers van de helpdesk van Centraal Beheer Achmea. Log in om nu aan de slag te gaan!

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.