Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

NowGo telefoonverzekering

door | 3 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

NowGo telefoonverzekering

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om een NowGo telefoonverzekering af te sluiten. Dit heeft te maken met een overname door Nationale-Nederlanden.

Na de overname van VIVAT door Nationale-Nederlanden zijn de NowGo-verzekeringen ondergebracht bij OHRA, een los merk van Nationale-Nederlanden.

Deze overgang heeft klanten voordelen en diensten opgeleverd die voorheen niet beschikbaar waren en die de overstap zeker de moeite waard maken. Toch nog wat informatie nodig over de NowGo telefoonverzekering of telefoonverzekeringen vergelijken? Lees dan gauw verder.

Dekking NowGo telefoonverzekering

De kosten van schade of vernieling van je telefoon werden vergoed met de basis telefoonverzekering van Nowgo. Ook water- en brandschade werden vergoed, want deze schade viel beide onder de dekking van de verzekeringsmaatschappij.

Verder zorgde de telefoonverzekering van Nowgo ervoor dat eventuele reparatie kosten werden gedekt als het toestel valt of ergens tegenaan botst. Wat te vergelijken is met de T-Mobile telefoonverzekering.

Ook kortsluiting en alle andere bedieningsfouten werden gedekt. Een eigen reparateur kiezen behoorde ook tot de mogelijkheden. Bij diefstal van de telefoon had je een extra dekking nodig om dit vergoed te krijgen.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Eigen risico

Met de telefoonverzekering van NowGo betaalde je een minimaal eigen risico van €45. Het eigen risico moest afgedragen worden bij de reparateur voordat je de telefoon weer terug kreeg.

NowGo telefoonverzekering vergelijken

Bij NowGo moest je een maandelijkse premie betalen voor je telefoonverzekering. Hoe hoog deze premie is was afhankelijk van het toestel wat je wou verzekeren en welke dekking gekozen werd. Vergelijken is een slimme keus om een geschikt alternatief te vinden zoals NowInsure of de Allianz telefoonverzekeringen Bekijk nu de vergelijker om de beste deal voor jouw situatie te vinden.

Contact gegevens NowGo

  • Telefoonnummer: 026-2500854
  • Whatsapp: 06-20140659
  • Postadres: Postbus 40000, 6803 GA Arnhem
  • Bezoekadres: Rijksweg-West 2, 6842 BD Arnhem

Verzekeringskaart en polisvoorwaarden

Als je op zoek bent naar een telefoonverzekering, raden we je aan de polisvoorwaarden goed te bekijken, zodat je weet wat er allemaal is inbegrepen. Klik op de link om de polisvoorwaarden van NowGo te bekijken!

Naast de polisvoorwaarden kun je ook de verzekeringskaart bekijken. Deze alternatieve versie is gebruiksvriendelijker dan de polisvoorwaarden. Klik op de link om de verzekeringskaart te bekijken.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Veelgestelde vragen

Is NowGo overgenomen door OHRA?

Nee, VIVAT het bedrijf achter NowGo is overgenomen door Nationale-Nederlanden. Als gevolg hiervan zijn alle verzekeringen van NowGo overgedragen aan OHRA, een andere organisatie onder de paraplu van Nationale-Nederlanden.

Kun je nog een verzekering afsluiten bij NowGo?

Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om een NowGo-telefoonverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen en oude klanten zijn ondergebracht bij OHRA

Met wie moet ik contact opnemen bij problemen of vragen?

Als je vragen of problemen heeft met betrekking tot je telefoonverzekering van NowGo, kun je voor hulp contact opnemen met OHRA.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.