Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Vivo telefoonverzekering

door | 5 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

Vivo telefoonverzekering

Ben je nog niet bekend met Vivo? Niet zo gek, want de Chinese smartphonefabrikant is nog relatief onbekend in Nederland. En dat is jammer!

Vivo’s reputatie gaat hen voor; ze staan bekend om het uitbrengen van baanbrekende toestellen zoals hun X80 Pro die een indrukwekkende telelens heeft met gimbal-stabilisatie heeft en gebruikers in staat stelt om zelfs zonder statief ongelooflijk stabiele foto’s te maken.

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoonverzekering raden we je zeker aan om dit artikel goed door te lezen zodat je precies weet hoe je jezelf kunt indekken tegen onverwachte schade.

Vivo telefoons of apparaten verzekeren

De geavanceerde technologie van Vivo is nu voor iedereen beschikbaar met een grote verscheidenheid aan telefoons en toestellen op de markt.

Ondanks de beperkte beschikbaarheid in Nederland blijft Vivo een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een innovatiegerichte investering in uw communicatietoestel.

Als je een apparaat van Vivo hebt aangeschaft is het wellicht wel slim om na te denken over een verzekering om schade te dekken als er iets kapot gaat. Om je op weg te helpen hebben we een aantal zaken die je voor je Vivo apparaat kunt verzekeren op een rijtje gezet:

Valschade

Van gebarsten displays tot kapotte onderdelen. De meeste verzekeraars verzekeren deze bekende schades, die al bij een kleine val kunnen ontstaan. Dit is ook het geval voor andere modellen zoals bijvoorbeeld de Oppo telefoon verzekering.

Brand & Bliksem

Brand of bliksem zijn veel voorkomende veroorzakers van schade bij elektrische apparaten van Vivo. Zorg ervoor dat uw verzekering deze schade dekt zodat je niet tegen vervelende verassingen aanloopt.

Waterschade

Waterschade is een van de meest voorkomende schadevormen bij Vivo apparaten, is de schade ontstaan door een tuinsproeier? Of heb je je apparaat in het zwembad laten vallen? Geen probleem, de meeste van dit soort schades worden gedekt.

Diefstal

Beveilig uw Vivo toestel met een verzekeringsplan dat diefstal, beroving en inbraak dekt. Als uw toestel wordt gestolen uit een onbeheerd motorvoertuig (niet op een zichtbare plaats), is het nog steeds verzekerd.

Display schade

Een defect display kan zich in verschillende vormen manifesteren, zoals dode pixels, witte strepen en het ontbreken van enig beeld waardoor het toestel onbruikbaar wordt. Met een goede verzekering zijn dit soort schades afgedekt (bekijk bijvoorbeeld de Centraal Beheer telefoonverzekering ervaringen)

Beschadigde dock connector aansluitingen

Als het oplaadsnoer op een speciale manier moet worden geplaatst of beheerd om je Vivo apparaat op te laden, kan dit ook worden toegeschreven aan de connector en niet alleen aan de kabel. Gelukkig valt dit onder de garantie en dekking van veel verzekeraars.

Antenne- en WLAN-problemen

Als uw Vivo toestel geen mobiele service heeft, terwijl andere telefoons in de buurt dat niet hebben, is er waarschijnlijk een probleem met de interne antenne. Vaak zijn deze schades ook gedekt door een telefoonverzekering.

Vivo toestel gaat niet meer aan

De meeste verzekeraars zorgen er voor dat deze schade ook gedekt is, je Vivo apparaat gaat helemaal niet meer aan of je batterij laadt maar tot maximaal 50% wat natuurlijk vervelend is. Gelukkig kun je met een goede polis dit soort schade afdekken.

Mechanische & elektronische defecten

Zelfs bij verwacht gebruik zijn de ingewikkelde onderdelen van uw Vivo toestel gewaarborgd. Zonder twijfel kunnen deze onderdelen na vele jaren defect raken, ongeacht de aankoopdatum, het is dan wel zo fijn als een verzekering deze onverwachte schade kan dekken.

Touchscreen defecten

Heeft uw Vivo toestel wel beeld, maar reageert het niet op aanraking? Geen nood! Productiefouten zoals deze vallen ook vaak onder de garantie van een verzekering voor je Vivo apparaat.

Veelgestelde vragen

Waarom een Vivo apparaat verzekeren?

Met Vivo kun je er zeker van zijn dat jouw toestel qua ontwerp en bruikbaarheid top is. De kosten voor deze voordelen kunnen echter hoog oplopen, vooral als hij wordt gestolen of beschadigd.

Gelukkig zijn er veel verzekeringsmaatschappijen die je in staat stellen jouw geliefde telefoon tot een jaar na aankoop te verzekeren! Wacht dus niet tot het ongeluk toeslaat; zorg ervoor dat je Vivo toestel beschermd blijft door vandaag nog te investeren in een verzekering.

Wat is het voordeel van een Vivo verzekeren?

Een voordeel van de Vivo apparaat verzekering is dat je tegen alle kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen bent beschermd. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen kun je diefstal, valschade, waterschade of zelfs een mechanische storing afdekken met een goedkope polis.

Daarnaast kun je genieten van een supersnelle reparatie of vervanging zodat je snel weer gebruik kunt maken van je Vivo apparaat.

Waarom Vivo apparaat verzekering vergelijken?

Bij verzekering-winkel.com kun je gemakkelijk alle verschillende verzekeringen voor je Vivo apparaat met elkaar vergelijken.

Onze vergelijker is objectief en geeft inzicht in de complete markt zodat je de beste dekking en prijs kunt vinden.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.