Selecteer een pagina
tero bagao gokkast

De Acture Groep bestaat al meer dan 10 jaar en is marktleider in de private uitvoering en verzekering van sociale zekerheid. Een van de bedrijven onder haar paraplu is Tulpenfonds, dat zelfstandigen helpt bij het geval van uitval. De drie vangnetten die Tulpenfonds biedt bij deze arbeidsongeschiktheidsverzekering, draaien allemaal om uitval op uw werk en het voorkomen daarvan.

Deze arbeidsongeschiktheidsverzekering is zonder poespas en moeite, waardoor het een geweldige optie is voor degenen die hun inkomen veilig willen stellen. Met de hulp van het Tulpenfonds kunnen zelfstandigen er zeker van zijn dat ze een vangnet hebben in geval van onvoorziene omstandigheden.

Hoe werkt een Tulpenfonds arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Als zelfstandige bent u gewend om zelf de controle te hebben over uw werk en planning. Maar wat gebeurt er als u plotseling niet meer kunt werken? Of dat nu komt door ziekte, letsel of een andere reden, het verlies van inkomen kan verwoestend zijn. Gelukkig biedt de Tulpenfonds arbeidsongeschiktheidsverzekering drie vangnetten om zelfstandigen in dergelijke situaties te helpen.

De eerste is een gezondheidscoach die u kan helpen een plan te ontwikkelen om weer aan het werk te gaan. Het tweede is een zelfstandigenfonds dat financiële hulp biedt als je niet kunt werken. En de derde is een verzekering voor zelfstandigen die de kosten van levensonderhoud dekt als je niet kunt werken. Met deze drie vangnetten kunt u er zeker van zijn dat u wordt opgevangen als u ooit arbeidsongeschikt wordt.

Wat zijn de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Tulpenfonds?

Het idee achter de arbeidsongeschiktheidsverzekering is eenvoudig: gemoedsrust bieden bij uitval. De verzekering van Tulpenfonds is ontworpen voor mensen die voor zichzelf werken, en het biedt vier verschillende premieniveaus om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten.

De aansluitkosten bedragen € 50, en dit verzekert een inkomen tot € 22.760 bruto per jaar als u door ziekte of letsel niet kunt werken. De betalingen lopen tot zeven jaar door, zodat u de financiële zekerheid hebt die u nodig hebt om u op uw herstel te concentreren.

Voorwaarden en voordelen

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden als het gaat om de verzekeringspremies. Ten eerste is de premie fiscaal aftrekbaar. Ten tweede stijgt de premie niet nadat u een uitkering heeft ontvangen. Ten derde blijft u altijd in uw huidige premiegroep; dit kan niet veranderen.

Wel is het mogelijk dat de premie voor uw hele premiegroep (niet alleen uw individuele premie) wordt verhoogd. Hoe dan ook, met deze zaken in gedachten kunt u er zeker van zijn dat u het maximale uit uw verzekering haalt. Natuurlijk wordt dit nieuws eerst met u gedeeld wanneer er een stijging gaat plaatsvinden.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 30/09/2022