Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Allianz laptop verzekering

door | 25 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

laptop verzekering allianz

De Allianz zakelijke laptop verzekering is geschikt voor iedere ondernemer die dagelijks zijn laptop gebruikt. Op een laptop staan vaak ontzettend veel data en belangrijke gegevens voor jouw bedrijf. Het is daarom van belang om jouw laptop te verzekeren.

Met de Allianz zakelijke laptop verzekering ben je gedekt in het geval van diefstal, schade door defecten of uitval als gevolg van een storing of bijvoorbeeld een brand. Maar welke mogelijkheden zijn er precies en is het mogelijk om alleen jouw laptop te verzekeren? We vertellen je er alles over.

Waarom kiezen voor de Allianz laptop verzekering?

Ondanks dat Allianz geen specifieke laptop verzekering aanbiedt, is het wel mogelijk om jouw laptop te verzekeren met de kantoor- en winkelelektronicaverzekering. Daarbij heb je de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met een module voor mobiele apparaten zodat ook jouw laptop verzekerd is.

De kantoor- en winkelelektronicaverzekering van Allianz kan helpen bij materiële schade aan elektronische apparaten die gebruikt worden in jouw bedrijf, zoals computers, telefooncentrales of kassasystemen. Ook de extra kosten, zoals het huren van tijdelijke vervangende apparaten, zijn hiermee gedekt. Met de aanvullende module voor mobiele apparaten is ook jouw laptop meeverzekerd. Je kunt ook altijd nog jouw laptop verzekeren Coolblue, voor een dekking op maat.

Ja, ik wil de best passende laptopverzekering

Dekking van de Allianz zakelijke laptop verzekering

De zakelijke laptop verzekering van Allianz biedt bescherming voor al jouw zakelijke elektronische apparaten zonder specifieke omschrijving. Dit kan bijvoorbeeld een computer, randapparatuur, kassasystemen, klimaatbeheersingssystemen, kopieerapparatuur of brandmeldingsinstallaties omvatten.

Om ook jouw laptop mee te verzekeren kun je kiezen voor een aanvullende module voor mobiele apparaten. In dat geval ben je ook verzekerd tegen diefstal en materiële schade aan een laptop. Daarnaast dekt de polis ook de aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door defecte elektronische apparaten.

Opruimingskosten

Om klanten de bescherming te bieden die zij verdienen, garandeert Allianz dat de opruimingskosten volledig beschermd zijn tot 10% van het verzekerde bedrag.

Schadevergoeding

Met deze verzekering ben je gedekt voor reparatiekosten (en als dat niet mogelijk is dan vervanging). Daarnaast is er een standaard automatische overdekking van 10% voor uitbreidingen of vervangingen.

Extra kosten

Als je na een gedekte schade extra geld moet uitgeven om jouw werk draaiende te houden, kun je voor die kosten gecompenseerd worden. De compensatie kan bijvoorbeeld bestaan uit extra kosten voor overwerk of het huren van vervangende apparatuur.

Reconstructiekosten

Uw verzekeringspolis dekt de kosten van herinstallatie van software en gegevens, bijvoorbeeld het herstellen van een back-up.

Aanvullende dekking voor vervoer en verblijf elders

Mobiele apparatuur, zoals een laptop, tablet en/of beamer kun je ook verzekeren met de kantoor- en winkelelektronicaverzekering. Zo ben je, wanneer je jouw zakelijke elektronische apparatuur vervoert naar een andere locatie, ook verzekerd tegen diefstal of schade.

Allianz zakelijke laptop verzekering reviews en ervaringen

Voor een nauwkeurige beoordeling van Allianz is het essentieel om inzicht te krijgen in de beoordelingen en ervaringen van klanten. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd dankzij zijn langdurige aanwezigheid in Nederland en zijn aanzienlijke online zichtbaarheid.

Na zorgvuldige bestudering van de feedback en ervaringen van klanten is het duidelijk dat de meerderheid van de mensen tevreden is met de dienstverlening van Allianz. Het indienen of verwerken van claims lijkt moeiteloos te verlopen voor klanten, en bovendien zijn ze tevreden over hoe snel we reageren bij vragen over claims.

Wat kost de Allianz zakelijke laptop verzekering?

Met de zakelijke laptopverzekering van Allianz kun je een polis samenstellen die precies aan jouw eisen voldoet. Omdat de kosten van de dekking worden bepaald door verschillende variabelen zoals de waarde van jouw bezittingen en het gewenste beschermingsniveau, kunnen wij niet voor iedereen een concreet getal geven. Daarom is het raadzaam om verschillende aanbieders vergelijken om na te gaan wat dit gaat kosten op basis van jouw unieke situatie! Ga je bijvoorbeeld bij Centraal Beheer laptop verzekeren, dan kunnen de kosten alweer heel anders zijn.

Schade melden bij Allianz

Schade aan jouw laptop is vervelend, maar bij Allianz is het eenvoudig en snel te melden via Mijn Allianz of de Allianz app. Door duidelijke foto’s van de schade te maken en een beschrijving van wat er is gebeurd te geven, is de schadeclaim ingediend.

Je kunt de status van de afhandeling van de schade altijd en overal volgen via de app of de digitale omgeving van Allianz, hierdoor heb je altijd en overal de regie over al jouw verzekeringszaken.

Contactgegevens

Wat jouw behoefte ook is, de vriendelijke klantenservice van Allianz staat altijd klaar om je te helpen. Je kunt ze op werkdagen van 9.00 – 17.30 uur bereiken op 088 – 577 2828. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar de klantenservice. Hiervoor vul je het offerteformulier op de site van Allianz in.

Allianz zakelijke laptop verzekering vergelijken

Allianz biedt een breed scala aan premie plannen, zodat er iets beschikbaar is voor ieders unieke verzekeringsbehoeften. Met Allianz kun je het pakket kiezen dat het beste past bij jouw individuele wensen en budget. Zo is het gemakkelijker dan ooit om te beschermen wat belangrijk is!

Bent u benieuwd of Allianz je het meeste geld kan besparen op een laptopverzekering? Wij nodigen je uit om aanbieders te vergelijken en te ontdekken welke aanbieder de beste waarde biedt. Lees hier alles over de tarieven, zodat je gemakkelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen!

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Waarom een Allianz laptopverzekering afsluiten?

Een laptopverzekering van Allianz biedt uitgebreide dekking tegen schade, diefstal en verlies van uw laptop. Je krijgt ook een onbeperkte en ongelimiteerde vergoeding voor reparaties of vervangingen van je laptop, zelfs als deze meer dan twee jaar oud is.

Bovendien biedt de verzekering ook dekking voor elektronische apparatuur die aan de laptop is gekoppeld, zoals een muis, toetsenbord en externe harde schijven.

Is een laptop verzekeren bij Allianz duur?

Het hangt ervan af wat voor dekking je kiest. Allianz biedt verschillende verzekeringsdekkingen voor laptops, waaronder standaarddekking, diefstal- en schadeverzekering. De kosten voor de verzekering hangen af van de waarde van de laptop en het type dekking dat je kiest.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 21/02/2023

Laptop verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.