Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Mediamarkt tablet verzekering

door | 8 jan, 2023 | Tablet verzekering, Verzekeringen

Mediamarkt tabletverzekering

Ben jij op zoek naar een verzekering voor je tablet? Dan is de Mediamarkt tabletverzekering misschien een goede oplossing. Met deze verzekering bescherm je je tablet tegen onopzettelijke schade, diefstal of verlies.

Je hebt toegang tot een 24/7-hulplijn en gratis reparatie of vervanging van het apparaat als deze onherstelbaar beschadigd is.

Mediamarkt biedt ook extra functies zoals uitgebreide garanties en dekking voor hoesjes bovenop de standaarddekking. Lees deze gids door als je meer te weten wil komen.

Wat kost de Mediamarkt tabletverzekering?

De kosten van de Mediamarkt tabletverzekering zijn betaalbaar. Afhankelijk van het type apparaat dat je verzekert, betaal je tussen de €4,49 en €9,99 per maand voor een dekking binnen 36 maanden bij een eenmalige premie of 12 tot 36 maanden bij een maandelijkse premie.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Afsluiten van de verzekering kan tot 30 dagen na aanschaf

Je kunt de Mediamarkt tablet verzekering afsluiten tot 30 dagen na aanschaf, zodat je toch kunt genieten van de gemoedsrust, zelfs als je de verzekering niet rechtstreeks bij de aankoop hebt gekocht.

De premie varieert afhankelijk van de duur van je verzekering en wordt in één keer of in maandelijkse termijnen in rekening gebracht. Wil je meer weten voordat je begint met het afsluiten van een polis? Lees dan even de 5 tips voor het verzekeren van je tablet door.

Dekking van de Mediamarkt tabletverzekering

De Mediamarkt tabletverzekering biedt dekking voor alle soorten schade, zoals valschade, stootschade, waterschade of vochtschade. Het dekt ook standaard diefstal en beroving buitenshuis, zodat je jezelf overal veilig kunt voelen.

Bij een schadegeval krijg je de oorspronkelijke verkoopprijs vergoed (zonder kortingen). Er zijn geen onderzoekskosten of kosten voor onderdelen en de verzekering is tot 36 maanden geldig.

Met deze polis heb je wereldwijde dekking zodat je tablet altijd en overal beschermd is tegen ongelukjes, diefstal en meer. De Mediamarkt tabletverzekering zorgt voor gemoedsrust en geeft je de vrijheid om optimaal te genieten van je apparaat, wetende dat je goed verzekerd bent!

Zorg er daarom voor dat je een Mediamarkt tabletverzekering afsluit voor ultieme bescherming tegen schade en ongevallen. Met deze verzekering heb je een veilige en zorgeloze ervaring, hij is relatief vergelijkbaar met de tmobile tabletverzekering.

Met welke tussenpersoon werkt Mediamarkt?

MediaMarkt-Saturn Holding Nederland B.V., een dochteronderneming van SquareTrade Europe Limited (STEL) (C90216), heeft in Malta een vergunning als verzekeringstussenpersoon overeenkomstig de wet op de verzekeringsdistributie.

STEL werkt samen met Starr Europe Insurance Limited, ook bekend als “de verzekeraar” (C85380). Beide agentschappen staan onder toezicht van de Malta Financial Services Authority voor naleving en kwaliteitsbewaking.

Ja, ik wil de best passende tabletverzekering

Veel gestelde vragen

Tegen welke schade is mijn tablet verzekerd?

Jouw tablet is verzekerd bij schade, die na afloop van de standaard fabrieksgarantie aan een verzekerd apparaat ontstaat, als gevolg van een constructie-, materiaal- of gietfout, of door een bewerkings- of montagefout gemaakt door de fabrikant van het verzekerde apparaat.

Heeft de Mediamarkt tabletverzekering een eigen risico?

Ja, er is een eigen risico voor elke claim. Het bedrag van het eigen risico hangt af van het type en de waarde van jouw toestel. Daarnaast ligt het ook aan het type polis dat je afsluit, bekijk altijd de voorwaarden voordat je een polis afsluit.

Wat gebeurt er als mijn tablet wordt gestolen of verloren gaat?

Als je apparaat wordt gestolen of verloren, ben je gedekt tot de oorspronkelijke aankoopprijs (zonder korting). Je moet het verlies onmiddellijk melden aan Media Markt zodat de verzekeraar de claim in behandeling kan nemen.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Tablet verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 100,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Kies de beste tablet verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope tablet verzekering.