Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

ACE telefoonverzekering

door | 3 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

ACE telefoonverzekering

De afgelopen jaren hebben veel Nederlanders via T-Mobile gebruik gemaakt van de Ace telefoonverzekeringen.

Ace Europe Life SE opereert als een dochteronderneming van de wereldberoemde Chubb Group, die in meer dan vijftig landen ter wereld diensten aanbiedt op het gebied van schadeverzekeringen. Met zijn grote bereik en betrouwbare dekking is het geen wonder dat zovelen Chubb kiezen voor hun wereldwijde (her)verzekeringsbehoeften.

Als ’s werelds grootste beursgenoteerde brand- en aansprakelijkheidsverzekeraar is Chubb officieel toegelaten tot de Nederlandse markt door zowel De Nederlandsche Bank als lid van het Verbond van Verzekeraars.

Deze prestigieuze erkenning bevestigt onze inzet om ongeëvenaarde bescherming te bieden aan alle particulieren, bedrijven en organisaties in heel Europa net zoals Allianz telefoonverzekeringen.

Aangesloten bij KiFiD

Ace Telefoonverzekering of Chubb is aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijk instituut waar consumenten terecht kunnen met vragen of klachten. Het advies bij het KiFiD is voor Chubb bindend.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

TAF en Chubb (voorheen ACE)

TAF, een geautoriseerde partner van Chubb (voorheen ACE), is er om hulp te bieden bij al je behoeften op het gebied van acceptatie, administratie, beheer en schadeafhandeling. Heb je vragen over jouw telefoonverzekering bij ACE of zoek je hulp bij het indienen van een claim, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Chubb en ACE gefuseerd

In 2016 heeft ACE de overname van Chubb afgerond en zal onder dezelfde naam verder gaan. Deze wijziging heeft echter geen gevolgen voor TAF-verzekeringen die zijn gekocht met ACE als jouw verzekeraar. Wil je hier geen gebruik van maken? Dan is het ook mogelijk om te kijken naar een andere polis van bijvoorbeeld de Nowgo telefoonverzekering.

Belangrijke mededeling

Ace is verheugd aan te kondigen dat het vanaf 1 januari 2019 zijn statutaire zetel zal verplaatsen van het Verenigd Koninkrijk naar Frankrijk en zich officieel zal laten registreren bij de Franse verzekeringscode (Code des Assurances) onder nummer 497 825 539 RCS Nanterre.

Haar nieuwe statutaire zetel is voortaan La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord in 92400 Courbevoie, Frankrijk.

Hoewel de toepasselijke wettelijke vereisten voor een herschikking van Societas Europaea gelden, blijft de statutaire zetel van CEG, 100 Leadenhall Street in Londen, Verenigd Koninkrijk, het registratienummer SE000117 dragen.

Voorts blijft CEG onder toezicht staan van zowel de Prudential Regulation Authority (PRA) als de Financial Conduct Authority en de Prudential Regulation Authority.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Veelgestelde vragen

Wat is het rekeningnummer van ACE European Group Limited?

Het rekeningnummer van ACE is IBAN: NL97INGB0006426367. Overboekingen t.n.v. ACE European Group Limited te Rotterdam onder vermelding van het polisnummer.

Kan mijn polis door ACE worden beëindigd?

Met een voorafgaande kennisgeving van twee maanden behoudt ACE zich het recht om de verzekeringspolis op te zeggen indien er redelijke gronden zijn, zoals wanneer het apparaat op enigerlei wijze wordt gebruikt om een misdrijf te plegen of indien er onevenredig veel claims worden ingediend.

Hoe werkt de klachtenprocedure van de Ace telefoonverzekering?

Indien je niet tevreden bent over de reactie van ACE op jouw klacht over hun toestelverzekering, kun je overwegen een klacht en een geschil voor te leggen aan de directie van ACE.

Indien dit niet aan je verwachtingen voldoet, verzoeken wij je dringend zich te wenden tot de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) met als adres Postbus 93257, 2509 AG Den Haag.

Auteur: Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 18/01/2023

Aanbieders vergelijken in 2022!

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 0

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,49

✓ Premie betaling per maand

Afsluittermijn: 1 jaar na aankoop

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

Waardering

★★★★★ 

8.0 / 10

Eigen Risico

30

Wereldwijde dekking

Ja

Jaarlijkse premie

€ 34,95

✓ Premie betaling per jaar

Afsluittermijn: 3 mnd na aankoop

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

nowinsure logo

Waardering

★★★★★ 

9.2 / 10

Eigen Risico

Minimaal € 10,-

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,21

 Geen poliskosten

Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
 Maandelijks opzegbaar

Waardering

★★★★★ 

7.7 / 10

Eigen Risico

€ 0

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 6,49

✓ Tegen schade, verlies of diefstal

Verzeker heel je inboedel direct

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.