Selecteer een pagina

Wat is de vervangingstermijn bij een telefoonverzekering?

De vervangingstermijn bij een telefoonverzekering is de tijdsperiode die verstreken is vanaf het moment waarop de telefoon is gestolen, gevallen of waterschade heeft opgelopen, tot het moment waarop de verzekerde een vervangende telefoon ontvangt.

De vervangingstermijn varieert afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij of het verzekeringsproduct. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een snelle vervanging, binnen een dag of twee, terwijl andere verzekeringsmaatschappijen een langere vervangingstermijn hebben, bijvoorbeeld een week of meer.

Het is belangrijk om te controleren op de vervangingstermijn en de vergoeding bij het verzekeren van een telefoon, zodat je weet hoe snel je een vervangende telefoon kunt verwachten in geval van verlies of beschadiging.

★★★★: 8,7/10

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 18/01/2023

Direct naar de beste deal?

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope verzekering.

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand