Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

Zorgverzekering met cadeau 2020; is het wel zo voordelig?

door | 15 sep, 2020

zorgverzekering met cadeau

Er wordt tegenwoordig vaak een cadeau bij zorgverzekeringen vergelijken aangeboden, maar waarom eigenlijk? Op deze pagina gaan wij jou er meer over vertellen en vooral ook waar je op moet letten. Zo wordt er in de tijd dat de meeste mensen overstappen van zorgverzekering alles aan gedaan om je te verleiden tot het afsluiten van een bepaalde zorgverzekering.

Denk hierbij aan het aanbieden van een cadeau als je overstapt naar een bepaalde verzekeraar. Toch zit er vaak een addertje onder het gras bij dit soort zorgverzekering aanbiedingen. Daarom gaan wij jou op deze pagina precies vertellen waar je op moet letten bij zorgverzekering cadeau aanbiedingen.

Zorgverzekering met kado: let altijd goed op!

Een zorgverzekering met cadeau klinkt goed, maar let toch altijd goed op.

  • HEMA biedt bijvoorbeeld het eerste jaar 10% korting op de premie, wat zeker fijn is.
  • Daarnaast zijn er ook verzekeraars die grotere cadeau’s zoals een iPad aanbieden.

Hierbij is het van belang om te bedenken dat niets gratis is. Er zitten namelijk vaak voorwaarden aan dit soort aanbiedingen verbonden. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld met het hele gezin moet overstappen of dat je verplicht een aantal aanvullende dekkingen moet afsluiten.

Laat het zorgverzekering kado daarom niet te zwaar meewegen in de keuze voor een zorgverzekering. Een kado bij zorgverzekering is leuk, maar nog leuker is een dekking die volledig aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Overstappen zorgverzekering cadeau

Ben je van plan om tussen november en december over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar? Let dan altijd goed op de voorwaarden, want bij veel verzekeraars worden er bij het overstappen zorgverzekering kado’s aangeboden.

Bij de meeste verzekeraars met dit soort aanbiedingen geldt vaak dat de premie van de zorgverzekering hoger ligt dan bij die van anderen. Daarnaast kan het zo zijn dat je een bepaald pakket moet afsluiten als voorwaarden van de aanbieding. Hierbij kan het zo zijn dat je uiteindelijk niet het pakket kiest dat daadwerkelijk bij je past.

Daarom is het slimmer om alle zorgverzekeringen te vergelijken met elkaar. Dit doe je simpelweg door gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Zo bespaar je een hoop geld en kun je beter aan het einde van het jaar een cadeau voor jezelf kopen.

Basisverzekering of aanvullende dekking?

Wordt er een zorgverzekering met kado aangeboden? Kijk dan altijd goed of dit geldt voor de basis- of aanvullende verzekering. De meeste zorgverzekering overstappen cadeau’s gelden namelijk bij de basisverzekering, maar kunnen ook zeker bij de aanvullende dekkingen worden aangeboden.

Het is dan niet slim om te kiezen voor een aanvullende verzekering puur om het feit dat er een cadeau bij zit. Wordt de basis zorgverzekering met cadeau aangeboden? Dan kan dat soms mooi zijn meegenomen. Ga dan wel voor jezelf na of de zorgkeuze goed bij je past en of er geen extra voorwaarden aan zitten verbonden.

Wil je liever gewoon een dekking die bij jou past en in jouw geval goedkoop is? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina en vergelijk alle zorgverzekeringen met elkaar. Zo kies je namelijk een zorgverzekering die de beste zorg biedt tegen een scherpe prijs.

Zorgverzekeringen vergelijken (inclusief cadeau’s)

Als je op zoek bent naar de beste zorgverzekering met kado? Dan raden wij het je aan aan om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Het allermooiste cadeau wat je kunt krijgen is namelijk besparen op je zorgverzekering.

Zo is het mogelijk om tot wel €300 te besparen op jaarbasis door alle zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Van dit geld kun je uiteindelijk zelf een mooi cadeau kopen. Daarnaast is het met de vergelijker op deze pagina mogelijk om het ideale pakket te vinden dat aansluit bij jouw zorgwensen.

Je vult namelijk precies in wat je wilt hebben, zoals aanvullende dekkingen en hoogte eigen risico. Hierdoor vindt je een verzekeraar die precies biedt wat jij nodig hebt. Zijn er meerdere verzekeraars die bieden wat jij nodig hebt? Dan is het verstandig om deze te vergelijken op voorwaarden, vergoedingen en premie.

Conclusie: Een zorgverzekering met cadeau is leuk, maar het mooiste cadeau is besparen op de zorgverzekering.

Direct kosten besparen & de beste deal bemachtigen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 08/10/2020