Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

Laser ontharen vergoeding (2021)

Er kunnen verschillende redenen zijn om een laserbehandeling te ondergaan. Veel mensen denken in eerste instantie aan het verwijderen van haren, maar laserontharing kan ook ingezet worden voor het behandelen van bijvoorbeeld oneffenheden, te grote vaten, pigmentverstoringen en voor het verwijderen van kleine littekens. Kortom laser ontharen kan voor allerlei doeleinden worden ingezet.

laserontharing vergoeding

Laserontharing kosten

De markt voor uiterlijke verzorging is hartstikke verzadigd en het gevolg hiervan is dat de prijzen erg fluctueren.

Voor een behandeling van 6 sessies betaal je als man bijvoorbeeld tussen de €120,00 tot €1.920,00 en voor een vrouw ligt het tussen de €120,00 en €1.980,00. Een laserepilatie moet je meestal zelf betalen. Maar soms kan een aanvullende verzekering het verschil maken.

Vergelijken zorgverzekering is erg belangrijk wanneer je een dergelijke behandeling wil ondergaan. Al helemaal wanneer je naar de kosten kijkt.

Vergoedingen

Vraag je je af wat de vergoeding laserontharing is? Dit is afhankelijk van of je behandelaar erkend is, vaak zijn deze aangesloten bij het NVH.

Indien dit het geval is dan hebben veel zorgverzekeraars meestal wel een potje beschikbaar voor een laserbehandeling vergoeding. Dit geldt alleen wanneer je last hebt van overmatige beharing en alleen het laser ontharen c.q. epilatie wordt vergoed.

Bovenstaande tabellen en overzichten dienen als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraars. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verzekering-winkel aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden.

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 17/11/2020