Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

Acne behandeling vergoeding (2021)

Wordt een acne behandeling vergoed vanuit de basisverzekering? Wanneer je gebruik maakt van acnetherapie is er geen sprake van een standaardbehandeling. Welke technieken worden gebruikt verschilt per patiënt. In sommige gevallen is er genoeg aan reiniging of adviezen en in andere gevallen wordt er lichttherapie of andere technieken toegepast.

acne behandeling vergoeding

Aanvullend verzekeren voor vergoeding acne behandeling

Er is geen sprake van een vergoeding acne behandeling vanuit de basisverzekering. Wel is het bij enkele zorgverzekeraars mogelijk om gebruik te maken van een aanvullende verzekering.

In de meeste gevallen is er dan een verwijsbrief van een (huis)arts nodig voordat de behandeling kan worden uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk om dit te controleren bij de verzekeraar. Doe dit ook altijd voordat je een keus maakt na het vergelijken van zorgverzekeringen, klik hier om dit nu te doen.

Acne behandeling zorgverzekering: vergelijk de verzekeraars

Wil je graag gebruik maken van acnebehandelingen maar biedt jouw huidige verzekeraar geen vergoedingen aan? Dan is het aan het einde van het jaar mogelijk om van verzekeraar te veranderen. Je kunt dan op zoek gaan naar een verzekeraar die deze behandelingen wel vergoed met een aanvullende verzekering.

Vergelijk hier je mogelijkheden en kies een goede verzekeraar waarbij je de best mogelijke zorg krijgt. Je kunt onder andere vergelijken op premie, zorgaanbod en de beoordelingen van anderen.

Aanvullende dekking vergoedingen per zorgverzekeraar

Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden voor acne vergoeding vanuit de aanvullende verzekering bij de verzekeraars in Nederland:

Bovenstaande tabellen en overzichten dienen als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraars. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verzekering-winkel aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden.

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 17/11/2020