Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

Orthomoleculaire therapie vergoeding

Samen met de natuur genezen en aansterken, dat is waar orthomoleculaire therapie voor staat. Het principe van genezen gaat terug naar de basis: “je bent wat je eet”. Bij deze therapie worden voornamelijk natuurlijke producten ingezet. Dit kunnen voedingssupplementen zijn, zoals vitamines, mineralen, vetzuren en andere (voeding)stoffen.

orthomoleculair arts vergoeding

Orthomoleculaire geneeskunde kan ook samen met andere vormen van behandeling gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld bij het aansterken na een operatie. Tegenwoordig bieden veel zorgverzekeraars een vergoeding voor orthomoleculaire therapie. Hieronder lees je hier meer over. Daarnaast is het bij ons mogelijk om je eigen zorg te vergelijken.

Orthomoleculaire arts vergoeding

De zorgverzekeraar ziet orthomoleculaire therapie als een aanvullende zorgvorm. Wanneer je dus van orthomoleculaire therapie gebruik wilt maken, dan is het slim om een aanvullend pakket te kiezen. Vaak wordt door verzekerden ook voor dieetadvies gekozen.

Er zitten vaak wel bepaalde voorwaarden aan, dit kun je bij je zorgverzekeraar opvragen. Hieronder een overzicht van de vergoedingen. Maak ook eens gebruik van onze vergelijker om te bepalen of je huidige zorgverzekeraar de beste dekking biedt op basis van je huidige situatie.

De orthomoleculaire therapie vergoedingen

Een zorgverzekeraar kiezen welke een orthomoleculaire therapie vergoeding aanbiedt voor het jaar 2021? Hieronder hebben we alle zorgverzekeraars overzichtelijk met haar vergoedingen voor deze behandeling onder elkaar gezet. Neem snel een kijkje en maak gebruik van onze vergelijker. 

Bovenstaande tabellen en overzichten dienen als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraars. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verzekering-winkel aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden.

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 17/11/2020