Selecteer een pagina

Condooms vergoeding (2021)

Gratis condooms bestellen of aanvragen? En de kosten terugvragen via je zorgverzekeraar? Bekijk hieronder snel of er een vergoeding actief is en bij welke aanbieder dit dan precies is.

prijs condooms

Een condoom wordt door mannen gebruikt als voorbehoedsmiddel. Er vindt geen condooms vergoeding plaats vanuit de basisverzekering, tenzij je een aanvullende verzekering hebt. Er zijn namelijk enkele zorgverzekeraars die een vergoeding bieden voor condooms. Het gaat dan vooral om verzekeraars die zich richten op jongeren.

De zorgverzekeraars die dit vergoeden vanuit de aanvullende verzekering zijn:

  • CZ
  • National Academic
  • Promovendum

Verder is het goed om te weten dat je gratis condooms kunt aanvragen. Je kunt bij een groot aantal zorgverzekeraars gewoon gratis condooms bestellen. Deze krijg je vervolgens thuis toegestuurd. 

Condooms prijs

Voor het geld hoef je het eigenlijk niet te doen. De condooms prijs is meestal nog geen € 0,10 per stuk. Alleen worden ze vaak per 10 of 20 stuks verpakt en kom je logischerwijs qua prijs condooms wat duurder uit.

Nu je toch aan het vergelijken bent. Misschien wel een goed moment om je huidige zorgverzekering goed onder de loep te nemen. Maak gebruik van onze vergelijker en vind de beste zorgverzekeraar die het beste past bij je huidige zorgwensen.

Lorem ipsum

Lorem

Lorem ipsum

Lorem

Lorem ipsum

Lorem

Lorem ipsum

[table “” not found /]

Bovenstaande tabellen en overzichten dienen als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraars. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verzekering-winkel aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden.

Direct besparen op je zorgverzekering?

widget
Laatst geüpdatet op