Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

7,1

0570 687 123

Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer

HollandZorg zorgverzekering

 • Vergoeding 70% 70%
 • Premie 80% 80%
 • Service 75% 75%
 • Zorgkeuze 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over de HollandZorg zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

HollandZorg zorgverzekering review 2021

door | 25 sep, 2020 | 0 Reacties

Ben je op zoek naar informatie over de Holland Zorg zorgverzekering? Dan ben je hier op het juiste adres beland. Wij gaan jou op deze pagina namelijk alles vertellen over de mogelijkheden, voordelen en dekkingen van deze zorgverzekeraar.

Holland Zorg is onderdeel van ENO en richt zich vooral op personen die tijdelijk naar Nederland komen om te werken (expats). Dit doen zij door extra vergoedingen aan te bieden met daarbij een meertalige dienstverlening.

Personen die tijdelijk in Nederland verblijven voor werk zijn namelijk ook gewoon verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Daarom biedt de HollandZorg zorgverzekering een speciale dekking voor fleximigranten die tijdelijk in Nederland verblijven.

hollandzorg zorgverzekeringen

De basisverzekering van de Holland Zorg zorgverzekering

Zodra je in Nederland gaat wonen of werken ben je verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Ook wanneer je slechts tijdelijk in Nederland verblijft of woont. Daarom biedt Holland Zorg speciale service en dekkingen aan voor deze personen. Deze kun je met de zorgverzekering vergelijker eenvoudig bekijken.

Vanuit de basisverzekering wordt de meest voorkomende zorg vergoed. Wat er precies wordt vergoed wordt ieder jaar weer opnieuw bepaald door de overheid. Zo bepalen zij de hoogte van de vergoedingen en de hoogte van het eigen risico.

De HollandZorg zorgverzekering biedt een speciale basisverzekering aan met vrije zorgkeuze. De zorgverlener hoeft namelijk alleen maar aan de kwaliteitseisen te voldoen om in aanmerking te komen voor een volledige vergoeding. Is dit het geval dan wordt de rekening meestal direct doorgestuurd naar Holland Zorg.

Daarnaast is het mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen, zodat je een korting ontvangt op de premie. Heeft jouw werkgever al afspraken gemaakt met Holland Zorg? Dan ontvang je een collectiviteitskorting en zorgen zij voor de aan- en afmelding van de zorgverzekering. Zonder korting sluit je de Holland Zorg zorgverzekering af voor €121,80.

Aanvullende dekkingen van Holland Zorg

Wil je de basisverzekering uitbreiden aan de hand van aanvullende verzekeringen? Dan heb je bij Holland Zorg de keuze uit 6 verschillende aanvullende modules. Twee van deze aanvullende dekkingen zijn alleen af te sluiten via de werkgever, maar dat kun je ook zien in het overzicht hieronder.

 • Aanvullende verzekering Start (€5,85)
 • Aanvullende verzekering Extra (€9,-)
 • Aanvullende verzekering Plus (€20,50)
 • Aanvullende verzekering Top (€38,50)
 • Aanvullende verzekering No Risk 1 (Alleen via werkgever)
 • Aanvullende verzekering No Risk 2 (Alleen via werkgever)

Dit zijn alle aanvullende dekkingen die je naast de basisverzekering kunt afsluiten. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je ook bent verzekerd voor zorg die niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Tandartsverzekeringen van Holland Zorg

Wil jij jezelf graag laten verzekeren voor extra kosten bij de tandarts? Dan is het verstandig om een tandartsverzekering af te sluiten. Bij de Holland Zorg zorgverzekering heb je de keuze uit twee verschillende tandartsverzekeringen. Hieronder zie je precies welke tandartsverzekeringen je kunt afsluiten en hoe hoog de premie is per maand.

 • HollandZorg Tand Extra (€12,10)
 • HollandZorg Tand Plus (€20,75)

Zoals je ziet heb je de keuze uit twee aanvullende tandartsverzekering die tandartskosten dekken die niet worden vergoedt vanuit de basisverzekering. Wil je weten welke tandartsverzekering andere verzekeraars aanbieden? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina en kom erachter.

De belangrijkste voordelen van de HollandZorg zorgverzekering

De Holland Zorg zorgverzekering brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben er al een aantal benoemd op deze pagina, maar omdat er nog meer voordelen zijn hebben wij ze hieronder voor jou op een rijtje gezet. Zo zie jij in één oogopslag waarom het een verstandige keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor de zorgverzekering van Holland Zorg.

 • Ontvang collectiviteitskorting via jouw werkgever;
 • Speciale zorgverzekering voor personen die tijdelijk in Nederland werken of verblijven;
 • Sluit de verzekering gemakkelijk en snel online af;
 • Keuze uit 6 verschillende aanvullende verzekeringen;
 • Zorgkosten eenvoudig online declareren.

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen van de Holland Zorg zorgverzekering waar jij gebruik van kunt maken. Ben je benieuwd naar de voordelen van andere zorgverzekeraars? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina waar je alle verstrekkers van zorgverzekeringen met elkaar kunt vergelijken.

HollandZorg met andere zorgverzekeraars vergelijken

Wil je graag zeker weten of de HollandZorg zorgverzekering een passende verzekering is voor jouw persoonlijke situatie? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Hier is het namelijk mogelijk om alle verstrekkers van zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken.

Zo kun je de verzekeraars vergelijken op basis van zorgkeuze, prijs/kwaliteit verhouding en natuurlijk de premie. Door te vergelijken bespaar je namelijk niet alleen een hoop tijd, maar kun je op jaarbasis honderden euro’s besparen. Zodra je een zorgverzekering hebt gevonden die aansluit op jouw persoonlijke wensen sluit je deze met één klik op knop af.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 08/10/2020