Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering
6,5

020-2288888

Amsterdamse Poort Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam

ING zorgverzekering

 • Vergoeding 65% 65%
 • Premie 70% 70%
 • Service 60% 60%
 • Zorgkeuze 65% 65%

Meer weten?

Meer te weten komen over de ING zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

ING zorgverzekering review 2020

door | 9 okt, 2020 | 0 Reacties

Ben jij benieuwd naar de ING zorgverzekering? Wanneer je een nieuwe zorgverzekering gaat afsluiten is het goed om te kijken naar je mogelijkheden. Er zijn heel veel verschillende aanbieders waar je terecht kunt. Een van de mogelijkheden die jij hebt is het afsluiten van een ING zorgverzekering. Hoe zit deze verzekering in elkaar, wat zijn je mogelijkheden en wat zijn je opties voor een ING zorgverzekering 2020? Dat lees je hier!

ing zorgverzekering 2020

Het komt regelmatig voor dat je bij ING gebruik kunt maken van een aantrekkelijk aanbod voor de zorgverzekering. Zo werd in het verleden de mogelijkheid geboden om een zorgverzekering af te sluiten tegen een speciaal tarief. Er zijn meer goede aanbiedingen geweest voor een zorgverzekering van ING.

Ook nu is het nog mogelijk om te kiezen voor een aantrekkelijke zorgverzekering van ING. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Bekijk het aanbod en maak de juiste keuze voor jou.

Zorgverzekering ING: het basispakket

De basisverzekering is voor iedereen verplicht en moet iedereen dus afsluiten. Hoewel er op dit moment geen aanbod voor ING klanten bij Nationale Nederlanden geldt, is het wel mogelijk om hier je zorgverzekering af te sluiten. Wat zijn je opties met deze ING zorgverzekering ?

 • Verzekering met restitutiepolis: hiermee heb je altijd vrije zorgkeuze en kun je bij alle zorgverleners en ziekenhuizen terecht
 • Basisverzekering met second opinion: deze basisverzekering biedt de mogelijkheid om een second opinion van internationale topspecialisten te krijgen
 • SkinVision: optie om verdachte plekjes te controleren zonder naar de dokter te gaan
 • 24/7 service: voor medische vragen kun je met deze basisverzekering online je vragen stellen zonder lange wachttijd.

Een aanvullende ING zorgverzekering

Naast de basisverzekering wil je eventueel ook een aanvullende verzekering voor fysiotherapie behandelingen, alternatieve geneeswijzen, brillen en contactlenzen, spoedeisende medische zorg in het buitenland, tandheelkunde, vervangende mantelzorg, orthodontie tot 18 jaar of een tandartsverzekering.

Er zijn heel wat mogelijkheden omtrent aanvullend verzekeren. Wat jij precies vergoed krijgt bij een ING zorgverzekering is afhankelijk per aanvullende verzekering. Ga dus voor jezelf na wat jij belangrijk vindt voor je een keuze maakt. Kies uit een van de aanvullende verzekeringen:

 • Start
 • Extra
 • Compleet
 • Comfort
 • Combi

Je hebt ook de mogelijkheid om uit diverse aanvullende verzekeringen te kiezen voor de tandarts. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan nadat je bij de tandarts bent geweest voor een behandeling. De mogelijkheden voor aanvullende tandartsverzekeringen zijn:

 • TandenGaaf 250
 • TandenGaaf 500
 • TandenGaaf 1000
 • TandenGaaf 1500

Goedkoper verzekeren? De ING collectieve zorgverzekering

Met een ING collectieve zorgverzekering kan jij korting krijgen op jouw zorgverzekering. ING had van 8 november 2018 tot 1 februari 2019 een collectieve afspraak gemaakt met Nationale Nederlanden, waardoor ING klanten tegen een voordelig tarief hun zorgverzekering konden aanvragen.

Zo hebben zorgverzekeraars met meerdere werkgevers en organisaties collectieve afspraken gemaakt. Je kan in de collectiviteitszoeker kijken of je recht hebt op korting en zien of jouw collectiviteit er tussen staat. Je ziet meteen welke kortingen voor jou gelden en of het uit kan om via deze weg jouw zorgverzekering af te sluiten.

ING zorgverzekering 2020

Ieder jaar veranderen zorgverzekeraars haar voorwaarden en verandert de premie. Je doet er dus goed aan om ieder jaar opnieuw te kijken welke zorgverzekering op dat moment het beste bij jou past. Kies jouw zorgverzekering voor 2021 door aan het einde van 2022 alvast rond te kijken naar de zorgverzekering van ING of andere aanbieders.

Bepaal waar jouw verzekering aan moet voldoen en vergelijk deze met elkaar. Zo zie jij meteen welke verzekeraars een verzekering hebben die aan jouw behoeftes voldoen en welke de meest voordelige premie biedt.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 10/10/2020