Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

7,5

(071) 5 825 825

Haagse Schouwweg 12, 2332 KG Leiden

Zorg en Zekerheid zorgverzekering

  • Vergoeding 80% 80%
  • Premie 75% 75%
  • Service 75% 75%
  • Zorgkeuze 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

Zorg en Zekerheid zorgverzekering review 2020

door | 22 sep, 2020 | 0 Reacties

Al meer dan 200 jaar op de markt en dus vertrouwd dichtbij. Het hoofdkantoor van Zorg en Zekerheid zorgverzekering is in Leiden gevestigd en tezamen met de drie verzekeringswinkels zorgen ze ervoor dat de klanten goed worden geholpen.

Ook vindt deze zorgverzekeraar het hartstikke belangrijk om in contact te blijven met haar klanten. Dit doen ze door interactie met hun klanten te faciliteren. Ze hebben een aantal klankborden in het leven geroepen, zoals een ledenraad en klantenpanel.

zorg en zekerheid verzekering

Ledenraad en klantenpanel

De ledenraad mag mee stemmen met de polisvoorwaarden van de dekkingen. Iedere verzekerde vanaf 18-jaar kan solliciteren om lid te worden van dit klankbord. Naast de ledenraad heeft deze zorgverzekeraar ook een eigen klantenpanel. Dit panel is een groep klanten die eens per jaar gevraagd wordt naar hoe zij de service ervaren. Klinkt dit interessant en wil je graag zorgverzekeringen vergelijken om te kijken of Zorg en Zekerheid de beste keus is voor jou? Klik dan hier.

Met behulp van de mail of de telefoon wordt naar de waardevolle mening van de klant over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering gevraagd. Vanuit hier kan de dienstverlening beter gemaakt worden, voor zowel nieuwe- als bestaande klanten.

De verschillende verzekeringen

Iedereen in Nederland die boven de 18-jaar is moet verplicht een basisverzekering hebben. Het basispakket is bij iedereen hetzelfde, hierin zit dus geen verschil. Toch zijn de pakketten bij deze zorgverzekeraar niet allemaal gelijk. Alle drie de pakketten vallen namelijk onder een andere polisvorm. Zo kun je kiezen uit de:

Hieronder hebben we de verschillende polisvormen voor je uiteengezet.

De Zorg Gemak Polis

Deze Zorg en Zekerheid zorgverzekering is een online naturapolis die goed inspeelt op de moderne behoeften van klanten. Je kunt je polis namelijk volledig online beheren en de maandelijkse premie wordt door middel van een automatische incasso geïncasseerd.

Het voordeel van Zorg Gemak is dat je door middel van de online platform je verzekeringszaken kunt regelen.

Daarnaast is het fijn dat je 100% vergoed krijgt wanneer je naar een gecontracteerde zorgaanbieder gaat en dat je 75% vergoed krijgt voor niet gecontracteerde zorgaanbieders. Vaak moet je wel een eigen risico of eigen bijdrage betalen, dit geldt voor beide soorten zorg. De maandelijkse premie voor deze polis komt uit op €114,20.

De Zorg Zekerheid Polis

Dit is het tweede pakket en is wederom een naturapolis. Deze onderscheidt zichzelf doordat ze een ruime dekking garanderen van de gecontracteerde zorg en dit wordt natuurlijk voor 100% vergoed. De niet-gecontracteerde zorg wordt dit keer niet voor 75% vergoed, maar voor 80%. Deze polis kost €120,20 per maand.

Zorg Vrij Polis

Dit is de enige restitutiepolis van deze zorgverzekeraar. Bij deze polis geldt dat je zowel voor de gecontracteerde zorgverleners en niet gecontracteerde zorgverleners een 100% vergoeding krijgt. En voor de de prijs hoeft u het niet te late.

Je betaalt €126,- en heeft dan de vrijheid om zelf te kiezen, wel zo fijn. Ook andere zorgaanbieders bieden deze vrijheid, vergeet daarom ook niet te vergelijken door middel van onze zorgvergelijker.

Zorg en Zekerheid declareren

Je kunt bij Zorg en Zekerheid declareren vrij eenvoudig declareren. Je kunt je declaratie op drie manieren indienen.

  1. De eerste manier om je Zorg en Zekerheid declaraties in te dienen is via de Zorg en Zekerheid app.
  2. De tweede manier is via hun online portal.
  3. En de derde manier is je declaraties gewoon via de post op te sturen.

Bij vragen kun je altijd met Zorg en Zekerheid contact opnemen via telefoon, email of via de website.

Contact

Zorg en Zekerheid adres:

  • Haagse Schouwweg 12
  • 2332 KG Leiden

Zorg en zekerheid 2020 review

Over het algemeen variëren de Zorg en Zekerheid reviews nogal. De een is lovend over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering, de ander is juist helemaal niet tevreden.

Zo geven een aantal mensen aan dat de klantenservice niet goed is en moeilijk bereikbaar. Maar weer iemand anders geeft aan prima contact te hebben.

Het is altijd goed dat je jezelf verdiept in de zorgverzekeringen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze vergelijker op deze pagina. Zo zie je gelijk welke zorgaanbieder je beste zorgverzekering kan aanbieden.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 08/10/2020