Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

7,7

06 – 22 27 16 29

Spoorlaan 298, 5017 JZ Tilburg

Interpolis zorgverzekering

 • Vergoeding 75% 75%
 • Premie 75% 75%
 • Service 80% 80%
 • Zorgkeuze 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over de Interpolis zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

Interpolis zorgverzekering review 2020

door | 8 okt, 2020 | 0 Reacties

Een zorgverzekering is voor iedere Nederlander verplicht en het samenstellen van je zorgverzekering is erg belangrijk. Een Interpolis zorgverzekering afsluiten is een van je mogelijkheden. Interpolis is een van de meest bekende verzekeraars van Nederland en biedt veel verschillende zorgverzekeringen. Zo kies je altijd een dekking die goed bij jou past. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Interpolis zorgverzekering!

interpolis zorgverzekering contact

Kies de juiste basisverzekering, ga voor aanvullende verzekeringen, kijk naar de hoogte van het eigen risico en natuurlijk naar de hoogte van de premie. Op die manier kan jij een Interpolis zorgverzekering afsluiten die aan jouw wensen voldoet.

Zo voorkom je achteraf nare verrassingen en krijg jij zonder zorgen de juiste hulp. Ieder jaar kun je overstappen van zorgverzekering. Een Interpolis zorgverzekering hoort dan ook tot je mogelijkheden. Hier vind je meer informatie over deze zorgverzekeraar.

Interpolis, glashelder

De slogan ”Interpolis, glashelder” laat goed zien waar deze verzekeraar voor staat: transparantie. Iedereen die een zorgverzekering afsluit bij Interpolis weet vooraf de risico’s, zodat ze niet voor nare verrassingen komen te staan.

Sluit een verzekering af die bij jou past, zodat je alle risico’s gedekt hebt. En met de overige risico’s helpt het bedrijf je graag bij het vinden van een oplossing. Zo weet je dat je bij Interpolis goed zit. Maak ook gebruik van onze vergelijker voor een totaaloverzicht van de markt.

ZorgCompact en ZorgActief

Bij Interpolis kan je kiezen uit twee natura zorgverzekeringen voor 2020. Zo kies jij de juiste Interpolis zorgverzekering 2020. Maar wat zijn deze twee zorgverzekeringen en wat zit er precies in het pakket?

 1. ZorgCompact: met deze verzekering regel je alles snel online. Of je nu kosten wilt declareren of medicijnen wilt aanvragen. Hier zit ook een aanvullend pakket bij met een tandartsverzekering en 6 behandelingen bij de fysio.
 2. ZorgActief: dit is een basisverzekering met drie aanvullende verzekeringen naar keuze. Je kunt daarnaast ook kiezen uit meerdere tandartsverzekeringen met diverse dekkingen.

De beide verzekeringen lopen enorm uiteen wat betreft het aanbod, maar beide hebben een uitgebreid pakket. Het is aan jou om te bepalen welke zorg je nodig hebt en voor welke Interpolis zorgverzekering je gaat kiezen.

Interpolis zorgverzekering: wijzigingen in 2021

Ieder jaar wijzigen verzekeraars hun voorwaarden ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook Interpolis wijzigde een aantal voorwaarden in 2023. De Interpolis zorgverzekering 2019 is dus niet hetzelfde als de Interpolis zorgverzekering 2020. Daarnaast zijn er ook alweer een aantal nieuwe voorwaarden bekend voor 2021:

 • Dagbehandeling in groepsverband voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel zit vanaf 2021 in de basisverzekering
 • Het verplicht eigen risico blijft, net als in 2023, €385 euro.

Op uiterlijk 12 november kunnen de zorgverzekeraars hun premie bekend maken en vanaf dan is het ook mogelijk om over te stappen of je zorgverzekering te wijzigen.

Interpolis zorgverzekering aanpassen

Een goede Interpolis zorgverzekering kun je dus gemakkelijk en snel online afsluiten. Het is daarnaast ook gemakkelijk om deze aan het einde van het jaar aan te passen, te wijzigen of op te zeggen. Het vinden van de beste zorgverzekering is vooral afhankelijk van de zorg die jij nodig hebt.

Het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar wat jouw wensen zijn en welke zorgverzekering daar aan voldoet. Door de diverse verzekeringen van Interpolis te bekijken in onze vergelijker kun jij voor jezelf bepalen of hier een geschikte dekking voor jou bij zit. Wil je bijvoorbeeld juist wel of geen fysiotherapie in je pakket en ga je veel of weinig naar de tandarts?

Kies de juiste Interpolis zorgverzekering door meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken en zo de beste optie te kiezen. Bij Interpolis vind je in ieder geval een verzekering ZorgCompact met een aantrekkelijke basispremie en ben je altijd 100% vergoed bij zorgverleners die een contract hebben met deze verzekeraar. Kijk verder goed naar de Interpolis zorgverzekering vergoedingen.

Contact

Wil je contact opnemen met Interpolis voor vragen over de zorgverzekering? Dan kun je dat op de volgende manieren doen:

 • Telefoonnummer: 013- 462 20 25
 • Whatsapp: 06 – 22 27 16 29
 • Online vragenformulier op de website invullen

Al verzekerd bij Interpolis? Gebruik dan de Interpolis Zorg App

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 09/10/2020