Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

7,8

071 – 751 00 52

Postbus 444, 2300 AK Leiden

ZieZo zorgverzekering

  • Vergoeding 75% 75%
  • Premie 90% 90%
  • Service 80% 80%
  • Zorgkeuze 75% 75%

Meer weten?

Meer te weten komen over de ZieZo zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

ZieZo zorgverzekering review 2020

door | 9 okt, 2020 | 0 Reacties

Bij het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering heb je heel wat mogelijkheden. Wat dacht je van een ZieZo zorgverzekering? ZieZo is een onderdeel van Zilveren Kruis Achmea, een van de vier grote verzekeraars in Nederland. Wanneer je wat verder gaat kijken naar een ZieZo zorgverzekering kun je ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn. Hier lees je alles over het vinden van de beste ZieZo zorgverzekering 2020.

zorgverzekering ziezo

De basisverzekering van een zorgverzekering is in Nederland verplicht en de overheid bepaalt welke zorg in deze basisverzekering zit. Hierin is dus geen verschil te vinden tussen verschillende verzekeraars. Het gaat om medisch noodzakelijke zorg waar iedereen gebruik van kan maken. Toch kan je jouw basisverzekering bij elke verzekeraar uitbreiden, waaronder bij ZieZo.

Basisverzekeringen bij ZieZo

Bij ZieZo kan je kiezen uit 2 verschillende basisverzekeringen:

  • ZieZo Selectief: je krijgt 100% vergoed bij een beperkt aantal ziekenhuizen en zorgverleners waarmee ZieZo afspraken heeft gemaakt. Je krijgt daarnaast 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Verder bestel je online gemakkelijk hulpmiddelen bij een groot aantal leveranciers. De premie van deze zorgverzekering is lager.
  • ZieZo Basis: je krijgt 100% vergoeding van zorg bij alle zorgverleners die een contract hebben met ZieZo. Net als bij ZieZo Selectief krijg je ook bij ZieZo Basis 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. De premie van deze zorgverzekering ligt wat hoger, omdat het aanbod van zorgverleners groter is.

ZieZo zorgverzekering: aanvullende dekkingen

Bij ZieZo kan je ook kiezen voor een aanvullende verzekering, namelijk ZieZo Aanvullend 1. Door deze verzekering af te sluiten krijg je 6 fysiotherapie behandelingen per jaar, anticonceptie vanaf 21 jaar volledig vergoed en 100 procent vergoeding van spoedeisende hulp in het buitenland.

De premie van deze verzekering verschilt per leeftijd. Je hebt een categorie van 18 t/m 29 jaar en van 30 jaar en ouder. Ditzelfde geldt ook voor de tandverzekering van ZieZo: ZieZo Tand 1.

Met deze verzekering krijg je maximaal 250 euro per jaar vergoed. ZieZo Aanvullend 2 en ZieZo Tand 2 zijn niet meer af te sluiten als ZieZo zorgverzekering in 2023, maar als je als klant deze verzekering al hebt dan verandert er niets.

Regel alles online

ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis en staat bekend als de voordelige online verzekering. Je regelt alles voor je ZieZo zorgverzekering 2020 online, waaronder het bestellen van medicijnen en het declareren van je nota. Dit verloopt allemaal via de website bij Mijn Zilveren Kruis of via een app op je smartphone.

Zo heb je altijd alle informatie bij de hand. Doordat alles online gaat hebben deze verzekeringen van ZieZo een lagere prijs. Zilveren Kruis heeft ook nog een aantal uitgebreidere zorgverzekeringen, waarbij niet alles online gaat en je meer dekkingen hebt.

Bepaal je zorgbehoeftes

Voor je een zorgverzekering afsluit doe je er goed aan om van tevoren te bedenken wat jouw zorgbehoeftes zijn. Hoe hoog moet jouw eigen risico zijn, welke aanvullende verzekeringen heb jij nodig en voor welke basisverzekering jij gaat.

Vervolgens kan je de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en een zorgverzekering kiezen die aansluit bij jouw wensen. De voorwaarden van de verzekeringen veranderen elk jaar net als de premies van de verzekeraars. Kijk goed naar jouw huidige verzekering en bedenk of deze nog voldoet aan jouw zorgbehoeftes.

Contactgegevens

Wil je meer informatie over een ZieZo zorgverzekering? Dan kun je op de volgende manieren contact opnemen met de klantenservice:

  • Telefoon: 071 – 751 00 52
  • Whatsapp: 06 – 83 60 18 05

Vragen stellen kan ook via Facebook en Twitter. Direct weten of je een betere deal kunt krijgen in het nieuwe jaar bij zorgverzekeraar ZieZo? Neem snel een kijkje in de vergelijker.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 10/10/2020