Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

7,8

078 611 81 11

Postbus 362, 3300 AJ Dordrecht

Besured zorgverzekering

 • Vergoeding 75% 75%
 • Premie 85% 85%
 • Service 75% 75%
 • Zorgkeuze 75% 75%

Meer weten?

Meer te weten komen over de Besured zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

Besured zorgverzekering review 2020

door | 22 sep, 2020 | 0 Reacties

Besured is een financieel intermediair. Dit betekent dat ze zelf geen financiële producten hebben, maar dat ze als tussenpersoon fungeren. Besured zorgverzekering biedt naar eigen zeggen de beste en voordeligste zorgverzekeringen voor studenten en young professionals. Ze bieden een voordelige studenten pakket zorgverzekering en een hypotheek voor studenten en young professionals.

Ook als je geen student of starter meer bent ben je nog steeds welkom bij deze verzekeraar. Dit bedrijf besteedt het risico van de verzekering uit aan de verzekeraar IptiQ. Zo kun je bij deze verzekeraar een hoog kwalitatieve zorgverzekering afsluiten tegen een scherp tarief met daarbij een goede service.

besured

De Besured verzekeringen

Het bijzondere van deze zorgverzekeraar is dat Besured verzekeringen zich specifiek richten op de levensstijl van studenten en young professionals. Ze onderscheidt zich van andere verzekeraars door haar snelle service en goedkope verzekeringen.

Deze verzekeraar biedt studenten en young professionals zorgverzekeringen en pakketverzekeringen aan. Bij een zorgverzekering kun je kiezen uit een basisverzekering of aanvullende verzekering.

Een pakketverzekering is eigenlijk gewoon een combinatie van verschillende verzekeringsproducten die passen bij de levensstijl van de doelgroep. Het pakket bestaat uit een inboedelverzekering, reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Door de producten gecombineerd in een pakket aan te bieden, geniet je extra voordeel. 

Verschillende Besured zorgverzekeringen

Je kunt een basisverzekering afsluiten voor slechts €115,25 per maand. Hiermee ben je gedekt voor alle basis zorgkosten en ook voor de kosten bij een tandongeval. Wil je jezelf graag extra indekken tegen bepaalde zorgkosten? Dan heb je de keuze uit vier Besured aanvullende verzekeringen:

 • Fysio
 • Buitenland
 • Tandarts
 • Anticonceptiepil 

Wil je nu gelijk weten of een Besured verzekering ook echt de beste en voordeligste keuze is voor jou? Maak gebruik van onze vergelijker op deze pagina. Hier kun je de verschillende verzekeraars onderling met elkaar vergelijken op premies, dekkingen en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je altijd kiest voor die verzekering die het beste bij je past.

Besured zorgverzekering contact

Via de website kun je alles zelf regelen. Wil je toch graag met Besured zorgverzekering contact opnemen? Je kunt gebruik maken van het contactformulier of je kunt Besured mailen. Natuurlijk zijn ze ook bereikbaar via verschillende social media kanalen zoals Facebook of Twitter.

Telefonisch is de verzekeraar bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur. Hieronder vind je de contactgegevens van deze verzekeraar.

Adres:

 • Postbus 362
 • 3300 AJ Dordrecht

De belangrijkste voordelen

Kies je ervoor om je verzekeringen onder te brengen bij deze verzekeraar, dan kun je genieten van een groot aantal voordelen. We hebben enkele voordelen hieronder opgesomd, zodat je een beter beeld krijgt:

 • Speciale verzekeringen voor studenten en young professionals;
 • Alle verzekeringen zijn eenvoudig online af te sluiten;
 • Gemakkelijk alles zelf online regelen;
 • Voordelige verzekeringen van hoge kwaliteit;
 • Goede en snelle service;
 • Goede bereikbaarheid;
 • Altijd compleet verzekerd.

Dit zijn enkele voordelen die je krijgt als je je zorgverzekering bij Besured zorgverzekering onderbrengt. Er zijn nog een aantal andere zorgverzekeraars die ook goedkope zorgverzekeringen en een diverse voordelen bieden. Bekijk wat ze te bieden hebben door gebruik te maken van onze vergelijker op deze pagina. Zo weet je snel of deze zorgverzekeraar echt het beste past bij je zorgwensen.

Besured review

De verzekeraar scoort volgens hun eigen website een 9.0, zeer goed dus. Dit is op basis van de Besured reviews van 5135 klanten. Wij hebben wat verder gekeken en zijn teruggekomen op een iets lager cijfer, namelijk een 7,8. Dit is in vergelijking met alternatieven in deze prijsklasse erg hoog.

Sommigen gaven aan dat ze goed en snel telefonisch zijn geholpen. Weer iemand anders gaf in een Besured review aan dat de verzekeraar snel en duidelijk is.

Wist je dat je zelf ook een review kan schrijven? Je helpt anderen zo een beter beeld te krijgen van deze verzekeraar. Daarnaast helpt het de verzekeraar om de dienstverlening te verbeteren.

Kies de juiste zorgverzekeraar

Wil je nu gelijk weten of een Besured verzekering ook echt de beste en voordeligste keuze is voor jou? Misschien past een andere verzekeraar wel beter bij je. Je kunt dit snel te weten komen door gebruik te maken van onze vergelijker op deze pagina.

Vul in de vergelijker in naar wat voor verzekeringsvorm je op zoek bent. Ook kun je eventuele extra wensen invullen.

De verzekeringen die voldoen aan je wensen komen automatisch naar voren. Je kunt deze verzekeraars dan onderling met elkaar vergelijken op premies, dekkingen en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je altijd kiest voor die verzekering die het beste bij je past. Vaak kun je ook nog eens geld besparen.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 09/10/2020