Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

7,2

Lorem

Lorem

Rabobank zorgverzekering

 • Vergoeding 70% 70%
 • Premie 70% 70%
 • Service 70% 70%
 • Zorgkeuze 75% 75%

Meer weten?

Meer te weten komen over de Rabobank zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

Rabobank zorgverzekering review 2020

door | 9 okt, 2020 | 0 Reacties

Ben jij op zoek naar een Rabobank zorgverzekering? Hoewel Rabobank misschien in eerste instantie niet bij je opkomt bij het uitkiezen van een nieuwe zorgverzekering, is dit wel degelijk mogelijk. Een Rabo zorgverzekering sluit je eenvoudig af via Interpolis. Een zorgverzekering kiezen is een belangrijke keuze, omdat je niet wil dat je teveel betaalt maar je wel overal voor verzekerd wil zijn. Wil je meer weten over de zorgverzekering? Klik hier voor alle algemene informatie.

rabobank ziektekostenverzekering

Je doet er goed aan om vooraf te bepalen van welke zorgkosten je gebruik denk te maken aankomend jaar. Vervolgens kan je een zorgverzekering kiezen, die het beste bij deze behoeftes aansluit. Je hebt een ruim aanbod aan zorgverzekeringen, zodat er altijd een tussen zit die bij jou past.

Een Rabobank zorgverzekering is een van de mogelijkheden die je hebt. Je hoeft geen lid van Rabobank te zijn om hier een verzekering af te kunnen sluiten. Kies jouw gewenste zorgverzekering van Rabobank en profiteer van de mogelijkheden.

Rabobank ziektekostenverzekering: de basispolis

De basisverzekering is erg belangrijk en voor iedereen verplicht. Meer dan 90 procent van de zorgkosten in Nederland wordt hieruit vergoed, waaronder spoedeisende hulp en geneesmiddelen. Bij Rabobank vind je twee verschillende basisverzekeringen van Interpolis, namelijk:

 • ZorgCompact: je krijgt een aanvullend pakket met tandpreventie en 6 behandelingen bij de fysiotherapeut. Verder is 100% van de vaccinaties vergoed in het aanvullende pakket
 • ZorgActief: deze basisverzekering is extra uitgebreid. Hierbij heb je de keuze uit verschillende aanvullende verzekering en drie tandartsverzekeringen. Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om fysiotherapie met je partner te delen.

Rabobank zorgverzekering 2020: de aanvullende verzekeringen

Daarnaast heb je bij Rabobank ook nog eens grote keuze uit aanvullende verzekeringen. Als je kiest voor de basisverzekering ZorgActief dan kan je kiezen uit 3 aanvullende verzekeringen:

 1. ZonderMeer
 2. MeerZeker
 3. ZonderZorgen

Het grootste verschil tussen de aanvullende dekkingen zit hem in het aantal behandelingen, bij de fysio, vergoeding orthodontie tot 18 jaar, ooglaseren en hulp bij mantelzorg. Kies je voor ZorgCompact dan kan je kiezen voor de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus, waarbij je onder meer 6 fysiotherapie behandelingen krijgt en 100 procent vergoeding krijgt op anticonceptie, reisvaccinaties en spoedeisende hulp in het buitenland.

Ook krijg je een tandverzekering. Bij ZorgActief heb je nog weer keuze uit 3 tandverzekeringen. Een Rabobank zorgverzekering biedt je dus verschillende mogelijkheden.

De mogelijkheden met het eigen risico

Het verplichte eigen risico is voor iedereen gelijk, namelijk €385 euro. Dit geldt voor alle zorgkosten die je maakt, die vanuit de basisverzekering worden vergoed. Als je kiest voor de basisverzekering ZorgCompact dan heb je twee mogelijkheden voor het eigen risico, namelijk de verplichte 385 euro of 885 euro.

Je premie wordt lager als het eigen risico hoger wordt. Bij de basisverzekering ZorgActief heb je maar liefst zes mogelijkheden als het gaat om het eigen risico. Je kan hierbij kiezen uit minimaal €385 euro en maximaal €885 euro.

De Interpolis zorglijn bij je Rabo zorgverzekering

Om de juiste keuze te maken voor je zorgverzekering doe je er goed aan om de verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo kies jij de juiste zorgverzekering. Kijk van tevoren ook goed naar een wijziging in de voorwaarden, want de Rabobank zorgverzekering 2018 is niet hetzelfde als de Rabobank zorgverzekering 2019 en de Rabobank zorgverzekering 2020 is weer anders dan de verzekering van aankomend jaar.

Verder kan je ook nog kiezen voor Rabobank collectieve zorgverzekering, die je met meerdere mensen kan afsluiten. Op die manier kan je korting krijgen op je premie.

Contact

Wil je contact opnemen met Rabobank voor je Rabobank zorgverzekering? Dat kan op verschillende manieren:

 • Telefoon: 013 – 462 20 25
 • Whatsapp: 06 – 22 27 16 29
 • De Interpolis Zorglijn

Direct weten of deze verzekering voor jouw zorgwensen passend is? Neem een kijkje in de vergelijker en kies de scherpste deal!

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 10/10/2020