Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

6,2

Lorem

Lorem

De Amersfoortse zorgverzekering

  • Vergoeding 70% 70%
  • Premie 55% 55%
  • Service 70% 70%
  • Zorgkeuze 70% 70%

Meer weten?

Meer te weten komen over de De Amersfoortse zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

De Amersfoortse zorgverzekering review 2020

door | 9 okt, 2020 | 0 Reacties

Een De Amersfoortse zorgverzekering afsluiten? Om te voorkomen dat mensen torenhoge kosten maken bij een opname in het ziekenhuis of het gebruik van bepaalde medicijnen, is het in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten.

Ieder jaar is het mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, zodat je ieder jaar opnieuw kan evalueren en vergelijken of je zorgbehoeftes veranderd zijn of een andere zorgverzekering beter bij je past. Een van de mogelijkheden die je hebt is een Amersfoortse zorgverzekering.

De Amersfoortse zorgverzekering is een bekende naam waarbij je verschillende mogelijkheden hebt. Daar kun je hier meer over lezen!

amersfoortse zorgverzekering

Maak kennis met zorgverzekering van De Amersfoortse

De Amersfoortse is er voor ondernemers, bedrijven en hun medewerkers. Daarom kan je hier als werkgever en als werknemer terecht voor een zorgverzekering. De Amersfoortse wil dat mensen zelfstandig blijven en voorkomen dat medewerkers arbeidsongeschikt raken. Een manier om dat te doen is door het aanbieden van goede verzekeringen, waaronder een zorgverzekering.

Daarnaast kies je met een Amersfoortse zorgverzekering voor een duurzame verzekeraar en krijg je korting op aanvullende a.s.r. Vitality. Dit is een app die ervoor zorgt dat je meer gaat bewegen. Door weekdoelen te behalen krijg je punten en kan je cadeaus ontvangen.

Hoe hoger je ‘vitality status’, hoe hoger de cashback op je verzekeringspremie. Verder krijg je bij deze verzekeraar alle aandacht voor jouw gezondheid en vitaliteit.

Ruime Keuze of Eigen Keuze

De Amersfoortse heeft keuze uit 2 basisverzekeringen, waaronder een naturapolis en een restitutiepolis. Bij een naturapolis kan je kiezen uit zorgverleners met een contract met de Amersfoortse en bij een restitutiepolis heb je vrije keuze als het gaat om zorgverleners.

De Ruime Keuze van de Amersfoortse is een naturapolis, waarbij je een ruime keuze aan zorgverleners hebt als je kiest voor zorgverleners met contract. Als je gaat voor zorgverleners zonder contract dan krijg je 85 procent vergoed.

Bij de Eigen Keuze zorgverzekering krijg je 100 procent vergoed van zorgverleners met én zonder contract, waardoor je dus terecht kan in elk ziekenhuis en bij iedere huisarts. Voor beide verzekeringen geldt dat je persoonlijk contact hebt met de verzekeraar en je veel makkelijk online kan doen. Onderstaand vind je een overzichtelijk tabel met de verschillen tussen de beide basisverzekeringen:

Ruime KeuzeEigen Keuze
Je hebt veel keuze uit zorgverleners, maar het aanbod is enigszins beperkt Je kunt terecht bij iedere arts en elk ziekenhuis vanwege de vrije zorgkeuze 
Je krijgt 85% vergoed als je kiest voor een zorgverlener zonder contract Je krijgt 100% vergoed van zorgverleners met en zonder contract

Aanvullende verzekeringen van De Amersfoortse zorgverzekering

De Amersfoortse heeft een ruime keuze als het gaat om aanvullende verzekeringen, zodat je kan kiezen welke het beste bij jou past. Op die manier voorkom je onnodige kosten en weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Zo kan je kiezen uit de volgende pakketten:

  • Start: 9 fysio behandelingen, 100% vergoeding voor spoedeisende hulp in Europa, 2 keer het Nederlandse tarief op andere continenten en 50 vergoed aan anticonceptie.
  • Extra: 6 fysio behandelingen, orthodontie kosten tot 1000 voor 80% vergoed en tot 150 euro aan anticonceptie.
  • Uitgebreid: 21 fysio behandelingen, orthodontie kosten tot 2000 voor 80% vergoed en 250 aan anticonceptie.

De juiste zorgverzekering van De Amersfoortse voor de tandarts

Bij een Amersfoortse zorgverzekering heb je ook nog eens 3 tandartsverzekeringen om uit te kiezen, zodat je onverwachts hoge kosten voor bijvoorbeeld implantaten of orthodontie voorkomt. Ga voor de Tand Start, Tand Extra of Tand Uitgebreid.

Bij alle verzekeringen krijg je 100 procent vergoed op reguliere behandelingen en 75 procent vergoed op specialistische behandelingen. Verder krijg je bij Tand Start tot 250 euro voor alle behandelingen samen, bij Tand Extra tot 500 euro en bij Tand Uitgebreid tot 750 euro.

Mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering

De werkgever wil gezonde en fitte medewerkers om het bedrijf draaiende te houden en de juiste zorgverzekering helpt daarbij. Daarom biedt De Amersfoortse collectieve zorgverzekeringen voor medewerkers.

Met een collectieve zorgverzekering krijg je als werkgever aantrekkelijke kortingen op basisverzekeringen én aanvullende verzekeringen.

Daarnaast kan je de zorgverzekering combineren met bijvoorbeeld een verzuim- of inkomensverzekering en zo profiteren van extra korting. Zo garandeer je ook de secundaire arbeidsvoorwaarden van je werknemers. Kies de collectieve verzekering die past bij jouw werknemers.

De Amersfoortse ontact

Heb je nog vragen over een zorgverzekering Amersfoortse? Dan kun je eenvoudig kiezen om met de Amersfoortse zorgverzekering contact op te nemen. De Amersfoortse zorgverzekering contact gegevens luiden als volgt:

  • Telefoon: 033- 464 2061
  • Whatsapp: 06- 51 15 68 68

De Amersfoortse zorgverzekering is ook bereikbaar via Facebook Messenger. Wil je direct weten of De Amersfoortse het beste aansluit bij je zorgwensen in het nieuwe jaar? Maak gebruik van de vergelijker op deze pagina en profiteer van de scherpste deals!

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 10/10/2020