Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
iza zorgverzekering
8,2

(0113) 238 880

Cereshof 2, 4463 XH Goes

ZLM zorgverzekering

  • Vergoeding 80% 80%
  • Premie 90% 90%
  • Service 90% 90%
  • Zorgkeuze 70% 70%

Meer weten?

Meer te weten komen over de ZLM zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

ZLM zorgverzekering review 2021

door | 29 sep, 2020 | 0 Reacties

ZLM is een verzekeringsmaatschappij die diverse schadeverzekeringen aanbiedt. Wil je een ZLM zorgverzekering afsluiten? Dan is dat helaas niet mogelijk, omdat zij deze niet aanbieden.

Daarentegen is het wel mogelijk om via ZLM een zorgverzekering af te sluiten. Zij gaan dan als tussenpersoon bemiddelen met zorgverzekeraars om voor jou een passende zorgverzekering te vinden.

Dit is een extra service die deze verzekeringsmaatschappij naast de schade verzekeringen biedt aan hun klanten. Ook is deze service geschikt voor zakelijke klanten om bepaalde zakelijke verzekeringen af te sluiten.

collectieve zorgverzekering zlm

ZLM ziektekostenverzekering afsluiten

Ben jij al klant van ZLM verzekeringen? Dan is het mogelijk om via hen verzekeringen af te sluiten die zij zelf niet aanbieden. Zij gaan dan als tussenpersoon bemiddelen met andere verzekeraars om hun klanten tevreden te houden.

Ben jij bijvoorbeeld nog op zoek naar een zorgverzekering? Dan is het mogelijk om ZLM in te schakelen als tussenpersoon. Zij bemiddelen dan voor de zorgpolissen van ONVZ en CZ. Dus wanneer je kiest voor een ZLM zorgverzekering wordt er samen met jou gekeken naar een passende zorgverzekering bij CZ of ONVZ.

Voor een collectieve zorgverzekering van ZLM neem je contact op met ZLM verzekeringen. Er bestaat namelijk een kans dat zij jou ook willen helpen als tussenpersoon voor een collectieve zorgverzekering.

Wat zijn de ZLM ervaringen?

De bestaande klanten van ZLM zijn over het algemeen zeer tevreden over de service van deze verzekeraar. Zo is de klantenservice goed bereikbaar en is er een goede en vlotte schadeafhandeling.

Wij hebben hier alvast een recensie van een klant voor jou opgezocht, zodat je een beeld krijgt van de klanttevredenheid: “Ik zit al jaren bij ZLM en bij ieder telefonisch contact heb ik binnen 10 seconde een medewerker aan de lijn. Binnen 5 tellen doorverbonden aan een collega die mij goed en adequaat helpt. Chapeau en ga zo door!” Aldus een klant van ZLM.

Zorgverzekeringen vergelijken

Wil je liever zelf zorgverzekeringen vergelijken? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Hier is het namelijk mogelijk om alle aanbieders van zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Daarnaast kun je een aantal eventuele wensen selecteren in de vergelijker, zodat je direct ziet welke verzekeraars voldoen aan jouw eisen. Denk hierbij aan het kiezen van de zorgkeuze, de hoogte van het eigen risico en het selecteren van aanvullende verzekeringen.

Vervolgens verschijnen de aanbieders die voldoen aan jouw persoonlijke voorwaarden bovenaan in de vergelijker. Je ziet dan gelijk welke van deze het goedkoopste is. Voordat je definitief een zorgverzekering afsluit is het verstandig om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Zo weet je namelijk precies waar je aan begint en voorkomen je onverwachtse kosten in de toekomst.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 09/10/2020