Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

8,1

(026) 353 53 53

Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK Den Haag

Delta Lloyd zorgverzekering

 • Vergoeding 80% 80%
 • Premie 85% 85%
 • Service 90% 90%
 • Zorgkeuze 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over de Delta Lloyd zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

Delta Lloyd zorgverzekering 2021 review

door | okt 9, 2020 | 0 Reacties

Ben jij op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Je kunt uit heel veel verschillende verzekeringen kiezen en het is aan jou om te bepalen wat goed bij jouw persoonlijke wensen aansluit. Je kunt onder andere voor een Delta Lloyd zorgverzekering kiezen.

Delta Lloyd werd in 2018 overgenomen door de Nationale Nederlanden en het is nog steeds mogelijk om een goede zorgverzekering af te sluiten. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden van een Delta Lloyd zorgverzekering? Hier vind je alle belangrijke informatie zodat het maken van een keuze nog makkelijker wordt!

zorgverzekering delta lloyd

Kies de beste Delta Lloyd zorgverzekering

Als je een goede zorgverzekering van Delta Lloyd wil kiezen dan is het goed om eerst de opties langs te gaan. Deze basisverzekering is voor iedereen hetzelfde: bij deze verzekeraar is er sprake van een restitutiepolis. De Delta Lloyd zorgverzekering restitutie houdt in dat je bij iedere zorgverlener in Nederland terecht kunt. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Ook kun je een second opinion aanvragen via Best Doctors en kun je 24 uur per dag met je medische vragen terecht bij de Nationale Nederlanden Gezondheidslijn. Tevens ben je sneller aan de beurt dankzij de wachtlijstbemiddeling en kan je de aanvullende verzekeringen tussentijds aanpassen dankzij de Meegroeiservice.

Tot slot kan je met deze basisverzekering ook nog eens gratis verdachte plekjes op je huid checken met de zogeheten SkinVision App.

Aanvullende verzekeringen

Naast de basisverzekering heb je keuze uit maar liefst 5 verschillende aanvullende verzekeringen, zodat er altijd een verzekering tussen zit die past bij jou. Kies uit:

 • Start
 • Extra
 • Compleet
 • Comfort
 • Combi

De verzekeringen verschillen onderling tussen het aantal fysiotherapiebehandelingen, alternatieve geneeswijzen, brillen en contactlenzen, spoedeisende medische zorg in het buitenland, tandheelkunde vanaf 18 jaar, orthodontie tot 18 jaar en vervangende mantelzorg. Kijk dus goed wat jouw wensen zijn en vergelijk deze met deze aanvullende verzekeringen.

Delta Lloyd zorgverzekering declareren

Bij Nationale Nederlanden is de Delta Lloyd zorgverzekering declareren geen enkel probleem: die doe je via de NN App. Wil jij je Delta Lloyd zorgverzekering opzeggen? Ook dat kan snel geregeld worden. Aan het einde van het jaar heb je de mogelijkheid om een nieuwe zorgverzekering te kiezen.

Een zorgverzekering van Delta Lloyd afsluiten? Als je op dit moment elders een zorgverzekering hebt is het goed mogelijk om een zorgverzekering van Delta Lloyd af te sluiten. Iedere Delta Lloyd zorgverzekering 2020 vergelijk je gemakkelijk en snel via onze zorgvergelijker.

Zo weet je direct waar je aan toe bent. Kijk onder andere naar de ervaringen van anderen: op basis hiervan kun jij een goed overwogen keuze maken.

Contact

Als je over een Delta Lloyd zorgverzekering contact op wilt nemen, kun je dit op verschillende manieren doen. Hieronder vind je onder andere het Delta Lloyd zorgverzekering telefoonnummer:

 • Telefoon: 026- 353 53 53
 • Whatsapp: 06- 57 39 35 61

Contact Delta Lloyd zorgverzekering opnemen kan ook via het contactformulier op de website

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 10/10/2020